Τρία … ευχάριστα και μια ανησυχία

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ. 

Μια προπόνηση, που τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της μεταδόθηκαν “ζωντανά” από την επίσημη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών που μπορεί μεν να ξεκίνησε με ήλιο, ωστόσο συνεχίστηκε κι ολοκληρώθηκε υπό βροχή. 

Στο πλαίσιο αυτής, προέκυψαν και δεδομένα που επέτρεψαν τον Βλάνταν Ιβιτς και τους συνεργάτες του να χαμογελάσουν, καθώς η απρόσκοπτη συμμετοχή των Ζάιρο και Μυστακίδη στο πρώτο μέρος της προπόνησης πιστοποίησε την πρόοδο και της αποθεραπείας τους προϊδεάζοντας για την ένταξη σε κανονικούς ρυθμούς από την προσεχή Δευτέρα. 

Από κοντά κι ο Γιάννης Σκόνδρας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση, ενώ για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ο Μπερμπάτοφ πραγματοποίησε ασκήσεις με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ο Λέοβατς, ενώ αποχώρησε ο Βίτορ λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο μετατάρσιο κι αύριο θα υποβληθεί σε ακτινολογικές εξετάσεις. 

Το κυρίως μενού είχε να κάνει με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους καθώς και τελειώματα φάσεων. Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το πρωί στις 12.00 στον ίδιο χώρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.