Απόλλων Πατρών:«Μήνυμα ελήφθη»

Ανακοίνωση για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον αγώνα της Νέας Κηφισιάς με τον Απόλλων Πατρών εξέδωσε η ομάδα της Αχαΐας.

Ανακοίνωση για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον αγώνα της Νέας Κηφισιάς με τον Απόλλων Πατρών εξέδωσε η ομάδα της Αχαΐας. Οι άνθρωποι της Πάτρας ξεκαθαρίζοντας ότι η φιλοξενία και οι συμπεριφορά των γηπεδούχων ήταν άψογη, φωτογραφίζουν σαν αποκλειστικούς υπεύθυνους για τα όσα συνέβησαν τους διαιτητές του παιχνιδιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Σε μια περίοδο που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται με πρωτόγνωρο τρόπο και ο αθλητισμός της χώρας μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, σε καιρούς που η Γενική Γραμματεία δεν είναι σε θέση να δίνει κίνητρα ούτε και να επιχορηγεί τα σωματεία και η μητέρα Ομοσπονδία αδυνατεί καλά καλά να καλύψει τα οδοιπορικά τους, το μπάσκετ παλεύει να μείνει όρθιο μέσα από τα ερασιτεχνικά σωματεία που κυριολεκτικά ματώνουν για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και αν μη τι άλλο αξιώνουν έστω μία αξιοπρεπή διοργάνωση.

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών με μια ομάδα αμιγώς γηγενών παικτών, τα έξοδα της οποίας καλύπτονται αποκλειστικά και μόνον από το υστέρημα των μελών και φίλων του Συλλόγου, αυτών δηλαδή των 2.500 χιλιάδων που γεμίζουν κάθε δεύτερο Σάββατο το ιδιόκτητο (και ιδίοις πόροις συντηρούμενο) κλειστό γυμναστήριό μας, αυτών των 200 που ακολουθούν με τα Ι.Χ. τους την ομάδα σε κάθε εκτός έδρας αγώνα, αυτών των 550 οικογενειών που τα παιδιά τους αθλούνται στις Υποδομές μας και τόσων άλλων.

Τα χθεσινά γεγονότα στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας με την αντίστοιχη της γηπεδούχου Αθλητικής Ένωσης Ν. Κηφισιάς αποτελούν προσβολή και δυσφήμιση του μπάσκετ διαπραχθείσα αποκλειστικά και μόνον από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Οι εγκληματικής αμέλειας παραλείψεις και οι “καινοφανείς” ομολογουμένως μέθοδοι ερμηνείας των κανονισμών από τον Α’ διαιτητή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Β’ και Γ’ διαιτητές ήταν ωσεί παρόντες, μετέτρεψαν μια διαφαινόμενη “ήσυχη” αναμέτρηση σε ωρολογιακή βόμβα.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου η φιλοξενία της γηπεδούχου υπήρξε άψογη και η συμπεριφορά των φιλάθλων υποδειγματική, το διαιτητικό τρίο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού αποφάσισε να μετατρέψει τον αγώνα σε τσίρκο και ανάγκασε τις ομάδες να αγωνιστούν για 25 λεπτά 4 εναντίον 4 προσφέροντας υψηλό θέαμα τύπου “μπάσκετ της αλάνας”.

Η παρωδία ολοκληρώθηκε με την άρνησή τους να αναγράψουν στο φύλλο αγώνα τις εκατέρωθεν υποβληθείσες ενστάσεις. Κατόπιν τούτων, ενημερώνουμε τους αρμοδίους ότι λάβαμε το χθεσινό μήνυμα.  

Παρόλα αυτά ως Σύλλογος με ιστορία και δυναμική δεν πτοούμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας και το δικαίωμα του απλού φιλάθλου να πηγαίνει στο γήπεδο με τα παιδιά του και να βλέπει μπάσκετ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.