Ίβκοβιτς: “Σύντομα θα βελτιωθούμε”

Ικανοποιημένος κυρίως από τη νίκη αλλά οχι και από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αμέσως μετά το ματς με το Περιστέρι.

Ικανοποιημένος κυρίως από τη νίκη αλλά οχι και από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αμέσως μετά το ματς με το Περιστέρι.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του είναι «αναγκασμένη» να ζει με τα προβλήματα των τραυματισμών, ενώ χαρακτήρισε «εύκολη» την εβδομάδα που έρχεται, καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν δύο μεγάλους αντιπάλους τη Νανσί για την ευρωλίγκα και μετά τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα παιχνίδι λίγο διαφορετικό. Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε το ματς στην έδρα μας. Σουτάραμε 30 τρίποντα και 36 δίποντα. Δεν ήταν ελεγχόμενο παιχνίδι. Το Περιστέρι έπαιξε πιεστική άμυνα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε και είχαμε αρκετά ανοικτά σουτ, αλλά δεν είναι μόνο το τρίποντο δεν είναι η λύση. Από την άλλη, πιστεύω ότι σήμερα είχαμε μία ομάδα που έδωσε κάποια παραπάνω αγωνιστικά λεπτά σε κάποιους παίκτες. Ο Πελεκάνος που έπαιξε και ήταν τραυματίας και ο Λούκας έπαιξε λίγο παραπάνω. Δυστυχώς θα πρέπει να συνεχίσουμε με τα προβλήματα μας. Είχαμε τους τραυματισμούς, του Κατσίβελη και του Κέσελ, που δεν μπορούσαν να παίξουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια και ταξίδια. Τώρα συνεχίζουμε την προετοιμασία για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Σε ερώτηση για τη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Νανσί και μετά τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα πρέπει να εκτιμήσουμε αυτό το πρωτάθλημα (σ.σ. ελληνικό). Αν μιλάμε μόνο για το ματς στην Ευρωλίγκα έχουμε πρόβλημα. Για την Ευρωλίγκα θα μιλήσουμε την Τρίτη, θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου. Έχω κάποια εμπειρία και ξέρω πώς θα παίξει η ομάδα. Είναι εύκολη η εβδομάδα για εμάς γιατί παίζουμε με μεγάλους αντιπάλους. Παίξαμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Το πρώτο παιχνίδι στο Μπιλμπάο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στα δύο επόμενα μπορούσαμε να νικήσουμε».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα αυτή η ομάδα έχει νέα παιδιά που προσπαθούν και γι’ αυτό απαιτείται πίστωση χρόνου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και πιστεύω ότι η βελτίωση που περιμένουμε θα έρθει. Είναι νωρίς να μιλάμε για απογοήτευση. Έχει καλό κόσμο ο Ολυμπιακός και η ομάδα σίγουρα χρειάζεται τη συμπαράστασή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.