«Η καλοπιστία εξαντλείται»

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Αμαρουσίου με αφορμή τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό.

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Αμαρουσίου με αφορμή τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των βορείων προαστίων:

«Ξέρουμε ότι με τις φωνές και τις  ανακοινώσεις  ,πολλές φορές το μόνο που  καταφέρνει κανείς είναι  να προκαλέσει θόρυβο και αναστάτωση που δεν το χρειάζεται το μπάσκετ στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.  Άλλωστε , πλέον δεν μπορεί να  αλλάξει τίποτα, σε ένα ματς που έχει τελειώσει.

Ωστόσο,  κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να  νιώθουμε ενοχλημένοι και αδικημένοι , από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα μας από τους διαιτητές , στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Και να θέλαμε δεν μπορούμε να πειστούμε ότι  η εξέλιξη ενός τόσο συναρπαστικού  παιχνιδιού, που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, δεν επηρεάστηκε από μια ακολουθία σφυριγμάτων, με αποκορύφωμα  τον καταλογισμό εις βάρος μας- και  μάλιστα σε κρίσιμα σημεία του ματς – δυο τεχνικών ποινών που κατά γενική ομολογία ήταν ..τραβηγμένες από τα μαλλιά. Σε δυο  φάσεις  που είχαμε κερδίσει φάουλ και συνεπώς πλεονέκτημα για την εξέλιξή τους, με έκπληξη είδαμε ξαφνικά να τιμωρούμαστε  και να το χάνουμε , χωρίς κανένα λόγο, κόντρα σε κάθε λογική και το πνεύμα του οποιουδήποτε κανονισμού.

Θα μπορούσαμε να είμαστε καχύποπτοι, αλλά δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Θα θεωρήσουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη , τα οποία συμπτωματικά ζημίωσαν εμάς. Ήταν όμως λάθη και μάλιστα εξόφθαλμα και οφείλουμε να επισημάνουμε στα αρμόδια όργανα, που καλό είναι να λάβουν τα μέτρα τους , γιατί κάποια στιγμή η καλοπιστία εξαντλείται».
 
Η μάχη συνεχίζεται….».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.