Λύθηκε η συνεργασία Λέικερς-Σκοτ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς αποτελεί και επίσημα ο Μπάιρον Σκοτ, μετά από απόφαση της διοίκηση της ομάδας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς αποτελεί και επίσημα ο Μπάιρον Σκοτ, μετά από απόφαση της διοίκηση της ομάδας. Ο Αμερικανός τεχνικός χρεώθηκε την εφετινή κάκιστη πορεία των “λιμνανθρώπων”, όπου είχαν ρεκόρ 17-65. Στις δυο τελευταίες σεζόν, με τον Σκοτ στον πάγκο τους, οι Λέικερς είχαν συνολικά 38 νίκες και 126 ήττες. Επικρατέστερη λύση για τον πάγκο της ομάδας της Καλιφόρνια φέρεται να είναι σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο βοηθός του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Λιούκ Γουόλτον, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας, από το 2003 έως το 2012.

Ο γενικός διευθυντής των Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ τόνισε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστούμε τον Μπάιρον για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στην ομάδα αυτή τη διετία, αλλά αποφασίσαμε πως είναι προς το συμφέρον μας να κάνουμε αυτή την αλλαγή”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τεχνικός δήλωσε από την πλευρά του: “Για μένα αυτή ήταν μια ονειρεμένη δουλειά και θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να αντιστρέψω την κατάσταση, αλλά καταλαβαίνω πώς είναι ο χώρος του μπάσκετ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.