Νίκη με Γκέσιο μετά από… 29 χρόνια!

Η Αναγέννηση Επανομής επέστρεψε με νίκη -μετά από 29 χρόνια- στη Φούτμπολ Λιγκ καθώς κέρδισε με 1-0 το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Η Αναγέννηση Επανομής επέστρεψε με νίκη -μετά από 29 χρόνια- στη Φούτμπολ Λιγκ καθώς κέρδισε με 1-0 το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, ενώ οι Ευβοιώτες ανέβηκαν αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα καθώς υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μισό της συνάντησης ωστόσο δεν δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες. Πάντως, στο 40′ βρήκαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα με γυριστή κεφαλιά του Γκέσιου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο.

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, επιχείρησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Φιρινίδη στην επανάληψη αλλά οι τελικές προσπάθειες των Γιώτα, Μπακομήτρου και Σέγκου δεν βρήκαν στόχο.

Έτσι, η Αναγέννηση άντεξε στην πίεση και πανηγύρισε μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γεωργιάδης, Δεινόπαππας (63′ Γεωργίου), Καραμανλής, Τιάγκο (85′ Κουρδάκης), Τάσιο, Γκέσιος (80′ Ναλμπάντης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Παριανός, Ζουλιώτης, Λιόσης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακομήτρος, Μάτσος (62′ Τελκίνσκι), Ντελέκος (46′ Πάγκαλος), Άλβες, Σέγκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.