Ρομπίνιο: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Η διατήρηση στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο εφετινός της Μίλαν, σύμφωνα με τον Ρομπίνιο.

Η διατήρηση στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο εφετινός της Μίλαν, σύμφωνα με τον Ρομπίνιο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως οι «ροσονέρι» είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που θα τους παρουσιαστούν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αντόνιο Κασάνο.

Αρχικά, ο 27χρονος επιθετικός τόνισε για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Ο στόχος είναι να παραμείνουμε πρώτοι. Η Μίλαν θέλει τον τίτλο όπως πάντα. Ο αγώνας κόντρα στην Φιορεντίνα θα είναι δύσκολος, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος για εμάς, αλλά εμείς θα πάμε χωρίς φόβο. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πρέπει να ξεπεράσουμε όσα εμπόδια μας παρουσιαστούν».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στη Champions League: «Είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να τερματίσουμε πρώτοι, καθώς θα μπορέσουμε να αποφύγουμε κάποιους αντιπάλους στον επόμενο γύρο».

Τέλος, τόνισε για τον Αντόνιο Κασάνο: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Μίλαν και έχει μεγάλη τεχνική. Τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Ωστόσο έχουμε πολύ καλούς παίκτες που θα τον αντικαταστήσουν όπως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Πάτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.