Ο Σκαρβέλης ατομικό ρεκόρ και όριο για Ρίο με 20.61μ στη σφαιροβολία

Ο Νίκος Σκαρβέλης εξασφάλισε στη σφαιροβολία το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού, αφού σε αγώνες στις ΗΠΑ έπιασε το όριο που ήταν 20.50μ.

Ο Νίκος Σκαρβέλης εξασφάλισε στη σφαιροβολία το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού, αφού σε αγώνες στις ΗΠΑ έπιασε το όριο που ήταν 20.50μ. 

Ο ομογενής αθλητής που έχει αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται με την εθνική μας ομάδα, έκλεισε… θέση στην αποστολή για το Ρίο, αφού στους Πανεπιστημιακούς αγώνες που έγιναν στο Σαν Ντιέγκο είχε βολή στα 20.61μ, επίδοση που είναι ταυτόχρονα και νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 20.42μ).
 
Ο Σκαρβέλης, με συνέπεια και σταθερότητα στην προσπάθειά του, έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ο αθλητής, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως Έλληνας, κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον πρωταθλητή του αγωνίσματος Τζο Κόβατς, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 21.47 μέτρα.
 
Στην πρώτη ημέρα του αγώνα (22/4) αγωνίστηκε και η αδερφή του Σκαρβέλη, Σταματία, η οποία στην δισκοβολία πήρε την 2η θέση με 53,92μ και στη σφυροβολία με βολή 59.70μ την 5η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.