Στη λίστα και ο Μιχαΐλοβιτς

Το όνομα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προστέθηκε στη λίστα των ιθυνόντων της ΑΕΚ, για τη θέση του προπονητή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προστέθηκε στη λίστα των ιθυνόντων της ΑΕΚ, για τη θέση του προπονητή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στη σερβική αγορά, για την εύρεση του αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ και ανάμεσα στα ονόματα, που εξετάζουν βρίσκεται και αυτό του πρώην τεχνικού της Μίλαν. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Ένωσης θα κάνουν προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με τον συγκεκριμένο προπονητή, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. 

Επίσης, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ τσεκάρει επίσης και την περίπτωση του Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει δουλέψει κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Ισπανία, στις Βαγιαδολίδ, Βαλένθια και Κόρδοβα. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να τελειώσουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να συνεχίσουν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι εξελίξεις αναμένονται μετά τα play off του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.