Έρχεται ο Άλεφ, τελειώνει του Μπογέ, σε καλό δρόμο του Πόνσε

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι για την ΑΕΚ, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει με θετική κατάληξη τρία ανοιχτά θέματα.

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι για την ΑΕΚ, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει με θετική κατάληξη τρία ανοιχτά θέματα. 

Αρχικώς η «Ένωση» έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του Άλεφ με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, μέχρι την Τρίτη ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος του deal και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται και η περίπτωση του Λούκας Μπόγε, αφού στην ΑΕΚ περιμένουν απλώς ένα έγγραφο για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού εξίσου με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο.

Τέλος, όσον αφορά τον Εζέκιελ Πόνσε, η περίπτωση του φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά την επαναπροσέγγιση από την πλευρά της Ρόμα, ο νεαρός επιθετικός έδειξε θετικός να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και να μην περιμένει κάποια πρόταση ομάδας από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. 

Μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» θεωρούν πως αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος και το deal που αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.