Εριξε τις στροφές ο Μαρτίνς

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας δεν είχε μεγάλη ένταση, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν αποθεραπεία και ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ.

Γεμάτο από υποχρεώσεις ήταν το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Αρχικώς, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Τεσέντερλο την οποία νίκησαν με 3-0, ενώ την Κυριακή ηττήθηκαν από την Εουπεν με 3-2.

Επόμενο ήταν το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας να μην έχει μεγάλη ένταση, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν αποθεραπεία και ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες των «Πειραιωτών» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και την Τρίτη θα επιστρέψουν στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ για δύο προπονήσεις, έχοντας κατά νου το τρίτο, επί βελγικού εδάφους, φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Σιντ Τρούιντεντ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Μπέρινγκεν Στάντιον. Θα αρχίσει στις 7.30μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.