Στον … «αέρα» ο Σάμπο

Παιχνίδι τακτικής από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον Ερικ Σάμπο. Ο Σλοβάκος μέσος, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Ισραήλ, είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ταυτόχρονα με τη διάθεση να παραχωρηθεί

Παιχνίδι τακτικής από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον Ερικ Σάμπο. Ο Σλοβάκος μέσος, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Ισραήλ, είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ταυτόχρονα με τη διάθεση να παραχωρηθεί. Η συμφωνία των δυο ομάδων προέβλεπε την καταβολή τριακοσίων χιλιάδων ευρώ στον «Δικέφαλο» από την Μπεϊτάρ προκειμένου να τον αποκτήσει οριστικά, ωστόσο δε φάνηκε συνεπής σε καμία από τις δυο ημερομηνίες που της δόθηκαν ως παράταση με συνέπεια το όλο θέμα να εναπόκειται πλέον στη διακριτική ευχέρεια του ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.
Οι Ισραηλινοί ποντάρουν στο γεγονός πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σλοβάκο ώστε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα και προσπαθούν με τη συγκεκριμένη τους τακτική να μειώσουν το κόστος της απόκτησής του, όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος γι’ αυτούς τελικώς να δοθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα αφού ενδιαφέρον υφίσταται και μάλιστα «ζωηρό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.