Ραμπιό για Μπαρσελόνα, τον θέλει στο Παρίσι ο Τούχελ

O Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έμεινε εκτός εθνικής Γαλλίας γιατί ήθελε θέση βασικού στο ρωσικό Μουτνιάλ, εκδήλωσε την επιθυμία του να εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν για να μετακομίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, στη Μπαρσελόνα.

O Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έμεινε εκτός εθνικής Γαλλίας γιατί ήθελε θέση βασικού στο ρωσικό Μουτνιάλ, εκδήλωσε την επιθυμία του να εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν για να μετακομίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, στη Μπαρσελόνα. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας πάντως δεν φέρεται διατεθειμένη να συναινέσει στην παρχαχώρηση ενός παίκτη που πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής με τον προηγούμενο τεχνικό, τον Έμερι και δεν έχει βάλει και τιμή παραχώρησης στον Ραμπιό, τον οποίο και θέλει στο ρόστερ ο Τόμας Τούχελ. 

Ο νέος τεχνικός της Παρί, Γερμανός Τόμας Τούχελ έθεσε τις προτεραιότητες της ομάδας του και φανέρωσε τα “θέλω” του. Θέλει να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα, ο οποίος πλέον είναι προπονητής των μικρών τμημάτων της ομάδας με κάποιον έμπειρο παίκτη στα χαφ, θέλει να αποκτηθεί δεξιός μπακ, γιατί μετά τον τραυματισμό του  Ντάνι Άλβες, έχει μείνει μόνος του ο Μενιέ, θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τον Ραμπιό, θέλει να αντικατασταθεί ο Μπερσίσε αριστερά στην άμυνα και να προστεθεί στο ρόστερ κεντρικός αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.