Απομένουν οι υπογραφές για Αράο και Μεριά

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μετεγγραφές των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά, καθώς οι δυο παίκτες αναμένονται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μετεγγραφές των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά, καθώς οι δυο παίκτες αναμένονται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία τόσο με τους δυο ποδοσφαιριστές, όσο και με τις ομάδες τους, προκειμένου να τους εντάξουν άμεσα στο έμψυχο δυναμικό τους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έδωσαν τις εγγυήσεις που ήθελε τόσο ο Αράο, όσο και η Φλαμένγκο, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής και πλέον απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του παίκτη. Παράλληλα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τη Σφαξιέν για την απόκτηση του Τυνήσιου παίκτη, έναντι 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. Η αρχική πρόταση των «ερυθρολεύκων» άγγιζε τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, όμως τελικά οι Τυνήσιοι κατάφεραν να αυξήσουν το συγκεκριμένο ποσό και παράλληλα να κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης και υπό προϋποθέσεις θα προχωρήσει στην απόκτηση και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, εφόσον αποχωρήσει ο Πάρντο. Τέλος, αν αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τότε θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση και ενός δεξιού μπακ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.