Συνεχίζεται το κυνήγι του ‘τελευταίου μυστηρίου’ του God of War

Ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα.Παίκτες του God of War προσπάθησαν ασταμάτητα μέσα στην προηγούμενα...

Ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα.

Παίκτες του God of War προσπάθησαν ασταμάτητα μέσα στην προηγούμενα εβδομάδα να ανακαλύψουν το “τελευταίο easter egg”, του παιχνιδιού, στο οποίο είχε αναφερθεί και ο director Cory Barlog. Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς, χωρίς όμως να γνωρίζουν οι παίκτες εάν όντως αυτό που ανακάλυψαν πρόκειται για το πολυπόθητο final easter egg.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΤΟΥ God of War. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ SINGLE PLAYER, ΠΑΡΕ ΤΗ ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.


Η πρόσφατη ανακάλυψη αναφέρεται σε μερικά runes, που βρίσκονται κοντά στο σπίτι του Kratos και της Faye, τα οποία στη σωστή σειρά αναφέρουν το όνομα “Loki.”

Αυτό είναι φυσικά το πραγματικό όνομα που δόθηκε στον Atreus από τη μητέρα του, όπως είδαμε στο τέλος του God of War, κάτι που επιβεβαιώνει, ότι η Faye ήξερε πραγματικά τι επρόκειτο να συμβεί μετά το θανατό της.

Όσο οι παίκτες περιμένουν υπομονετικά για κάποια επιβεβαίωση, εάν όντως αυτό ήταν το τελευταίο easter egg του παιχνιδιού, μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια λίστα με όλα τα ανεξήγητα μυστήρια του παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να βρείτε στα r/GodofWarSecrets και r/GodofWar subreddits.

Τα Red Box Runes

Για αρκετές ημέρες, οι παίκτες ερεύνησαν τη μυστηριώδη εμφάνιση διαφόρων runes περιτριγυρισμένα από κόκκινα κουτιά σε πολλές από τις περιοχές του παιχνιδιού.

Αυτό που προβλημάτησε τους παίκτες, που ασχολήθηκαν με το παραπάνω φαινόμενο, ήταν η σύνταξη των runes, καθώς όπως ανέφεραν, “δεν μπορούν να μεταφραστούν με μεγάλη ακρίβεια”.

Οι θεωρίες του community υποθέτουν, πως τα παραπάνω runes περιέχουν ακριβείς οδηγίες για τη σωστή σειρά τοποθέτησης των Valkyrie helmets στο council τους ή για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει το interaction με τα horns που βρίσκονται στα chambers of Odin.

Η προσπάθεια σε αυτό το μέτωπο συνεχίζεται ακόμη, χωρίς όμως να υπάρχει μια λύση στον ορίζοντα.

Τα Ισλανδικά μαγικά σύμβολα

Εκτός των red box runes, εμφανίστηκαν κοντά στα παραπάνω και αρκετά σύμβολα βαμμένα με άσπρο χρώμα. Ο Reddit user Bjammin246 έγραψε τη δική του πτυχιακή πάνω στο θέμα, αναφέροντας πως ίσως πρόκειται για μια δεύτερη γλώσσα, η οποία θα βοηθήσει στη μετάφραση των προαναφερθέντων red rune boxes.

Οι παίκτες κατέληξαν, στο ότι τα άσπρα αυτά runes θυμίζουν αρκετά τα ισλανδικά σκήπτρα, ένα σύνολο από σύμβολα από τον 17ο αιώνα. Με αυτό ως δεδομένο, το community μπόρεσε να μεταφράσει ένα συγκεκριμένο rune, το οποίο τελικά προσπαθούσε να μας πει, “Για να ανοίξει κανείς μια κλειδαριά, χωρίς το κλειδί της” (To open a lock without a key, ναι στα αγγλικά ακούγεται πολύ καλύτερα).

Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και τα αμετάφραστα Runes του God of War

Φτάνοντας προς το τέλος αυτής της “μικρής” περίληψης, το τελευταίο μυστήριο που μας απασχολεί είναι τα runes που βρίσκονται στους τοίχους του Jotunheim, όπου προφανώς οι giants δοκίμαζαν τις ικανότητες τους στη συγγραφή δοκιμίων, καθώς δεν υπάρχει επιφάνεια τοίχου που να μην έχει καλυφθεί από runes. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής το community δεν έχει καταφέρει να μεταφράσει τα συγκεκριμένα runes, όμως η ελπίδα και ο Kratos πεθαίνουν πάντα τελευταίοι.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.