“Λύγισε” από τα λάθη του

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Χατζηθεοδωρίδη, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ντεν Χάαγκ με 3-1 στο τελευταίο φιλικό των «πρασίνων» επί ολλανδικού εδάφους.

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Χατζηθεοδωρίδη, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ντεν Χάαγκ με 3-1 στο τελευταίο φιλικό των «πρασίνων» επί ολλανδικού εδάφους. Τα λάθη στην άμυνα στα μέσα του πρώτου μέρους και το αριθμητικό μειονέκτημα προς το τέλος του αγώνα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Ο Μουνιέ αποχώρησε τραυματίας στο 75′ και για το υπόλοιπο του αγώνα το σύνολο του Δώνη αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. 

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αστοχία μπροστά στην εστία από τους παίκτες του, δεν του επέτρεψε να ισοφαρίσει σε 2-2. Καλύτεροι οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος, μόνο για ένα δεκάλεπτο απειλήθηκαν από τους Ολλανδούς, οι οποίοι σε αυτό το διάστημα σημείωσαν δύο γκολ!

Καλύτερος στην αρχή

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε την Ντεν Χάαγκ, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το καλό γύρισμα του Ρεγκάκου και με δεξί πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Με πίεση ψηλά και αδιάκοπο πρέσινγκ, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν είχαν επιτρέψει στους γηπεδούχους να απειλήσουν επιθετικά. Για ένα 20λεπτο οι Ολλανδοί έβλεπαν από μακριά την περιοχή του Διούδη. Από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασαν στροφές και με αιχμή του δόρατος τον Μπέκερ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, κυρίως από τα δεξιά. 

Μέσα σε επτά λεπτά ο Μπέκερ «άνοιξε» την άμυνα των «πρασίνων» δύο φορές και με ισάριθμα γυρίσματα από δεξιά έδωσε την ευκαιρία αρχικά στον Γκούσενς να ισοφαρίσει στο 23′ με σουτ και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου έδωσε την ασίστ για να σκοράρει ο Χόι. Αυτό το γκολ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εύκολα, ωστόσο ο Γιόχανσον εκτίμησε λανθασμένα τη φάση και δεν κατάφερε να διώξει, αν και ήταν μόνος στην καρδιά της άμυνας. 

Ετσι η  Ντεν Χάαγκ «χτυπώντας» από τα δεξιά κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 2-1, αν και μέχρι το 21′ δεν είχε δημιουργήσει ούτε μία τελική…

Με δέκα στο τέλος

Οι πολλές αλλαγές του Παναθηναϊκού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου επηρέασε την εικόνα της ομάδας του Δώνη. Τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές έπαιξε ρόλο στην ελαχιστοποίηση των φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες. Λίγες ήταν οι καλές στιγμές, με τους «πράσινους» να χάνουν ωστόσο δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν.

Η είσοδος του Εμμανουιλίδη βελτίωσε την εικόνα του Παναθηναϊκού επιθετικά, όμως ο τραυματισμός του Μουνιέ στο 75′ έδωσε την ευκαιρία στην Ντεν Χάαγκ να πιέσει περισσότερο και στο τέλος να πετύχει ακόμα ένα γκολ με τον Ζανγκ στο 87′.

Ντεν Χάαγκ: Τζουίνκελς, Μπεούγκελσντάϊκ, Κάνον, Μπέκερ (62′ Μπάκερ), Ίμερς (62′ Γκόπελ), Γκόουσενς (83′ Ρίντερ), Πίνας, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ (71′ Ζανγκ), Χόουι (71′ Ντίτμαλ).   

Παναθηναϊκός: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (70′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (41′ λ.τ. Θεοχάρης), Μαυρομάτης (46′ Οικονόμου), Κουλιμπαλί (46′ Οικονομόπουλος), Χατζηθεωδορίδης (46′ Ινσούα), Στάικος (46′ Δώνης), Κάτσε (46′ Τζανδάρης), Μπουζούκης (70′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46′ Μουνιέ), Ρεγκάκος (46′ Σέ

Live Blog Ντεν Χάαγκ – Παναθηναϊκός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.