Κυβρακίδης: “Είναι ευλογία το να παίζεις στον Ατρόμητο”

Ο Κυριάκος Κυβρακίδης μίλησε για τη ρεβάνς του Ατρόμητου με τη Ντιναμό Μπρεστ στον β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Τη δική του εκτίμηση για το πως μπορεί ο Ατρόμητος να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (3-4) από το πρώτο ματς και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ έκανε ο Κυριάκος Κυβρακίδης. Ο νεαρός άσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων:

“Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο που έπαιξε τα τελευταία 20 λεπτά. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο πρώτο παιχνίδι, ο προπονητής μας έκανε κάποιες αλλαγές κι αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια. Θα κάνουμε πλέον αυτό που πρέπει για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι έτοιμοι, ο προπονητής έχει το δικό του πλάνο και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”.

– Μαζί με τον Ούμπιδες είστε οι “παλιοί” της ομάδας. Έχετε να πείτε κάτι ιδιαίτερο στους συμπαίκτες σας;

“Το να παίζεις στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό. Θα έλεγα πως είναι ευλογία, αν και κάποιοι απ’ έξω δεν το βλέπουν. Θα γίνει μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για να μάθουν που ήρθαν γιατί η ομάδα έχει στόχους και όνειρα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας να φωνάζουν από το πρώτο λεπτό κι ό,τι κι αν γίνει να είναι δίπλα μας, είτε είμαστε μπροστά στο σκορ είτε πίσω να φωνάζουν για εμάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.