Κασάνο: «Θέλω να επιστρέψω»

Ο Αντόνιο Κασάνο εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, όμως έθεσε τους όρους του, για μια πιθανή επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Αντόνιο Κασάνο εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, όμως έθεσε τους όρους του, για μια πιθανή επιστροφή του στην ενεργό δράση. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός παίκτης θέλει ένα σύλλογο και ένα προπονητή, που θα τον εμπιστεύονται. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δε θέλει να απέχει η συγκεκριμένη ομάδα, πάνω από δυο ώρες από το σπίτι του.

Χαρακτηριστικά, ο Κασάνο δήλωσε: «Έχω μια τεράστια επιθυμία να παίξω ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, είμαι 82 κιλά, ποτέ δεν ζύγιζα τόσο στη ζωή μου. Θα ήθελα να παίξω κάπου περίπου 2 ώρες μακριά από το σπίτι μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά θέλω να βρω έναν προπονητή και έναν σύλλογο που με εμπιστεύεται. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κάνω την διαφορά, γιατί μπορώ να κάνω την διαφορά. Την τελευταία χρονιά είπα τα πράγματα όπως ήταν, έφυγα από την Βερόνα γιατί δεν ένιωσα την σπίθα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.