Ο σκηνοθέτης του “Avengers: Infinity War” μιλά για το λάθος του Star-Lord

Ήταν μια ανθρώπινη απόφαση.Από την εισαγωγή του το 2014 με την ταινία "Guardians of the Galaxy"...

Ήταν μια ανθρώπινη απόφαση.

Από την εισαγωγή του το 2014 με την ταινία “Guardians of the Galaxy” και την επιστροφή του με το “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, ο Star-Lord (Chris Pratt) έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του MCU. Μετά το ντεμπούτο του “Avengers: Infinity War”, όμως, η διασημότητα του δέχτηκε σοβαρό χτύπημα, καθώς πολλοί fans τον κατηγορούν ότι οι πράξεις του ήταν αυτές που βοήθησαν τον Thanos (Josh Brolin) να ολοκληρώσει την αποστολή του. Στους σχολιασμούς της ταινίας ο σκηνοθέτης Joe Russo μίλησε για την αντίδραση των fans και για το ότι το συναίσθημα ήταν αυτό που οδήγησε τον Star-Lord, και το οποίο έβαλε σε κίνδυνο τον μισό πλανήτη.

“Πολλοί fans νευρίασαν με την επιλογή του Star-Lord στην ταινία. Πήρε μια απόφαση με βάση το συναίσθημα. Είναι ανθρώπινο λάθος, και το ενδιαφέρον με την διήγηση είναι ότι μαθαίνεις πράγματα από οπτικές γωνίες διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών χαρακτήρων. Μαθαίνεις πράγματα για την ζωή. Ο Thor έκανε και αυτός μια περίπλοκη επιλογή.”

Ο Joe Russo αναφέρεται στην απόφαση του Thor (Chris Hemsworth) μα χτυπήσει με το Stormbreaker το στέρνο του Thanos, επιτρέποντάς του παράλληλα να του πει ότι πήρε την εκδίκησή του. Αν ο στόχος του ήταν το κεφάλι του Thanos, τότε αυτός δεν θα μπορούσε να χτυπήσει τα δάκτυλά του και να εξαλείψει το μισό πληθυσμό του πλανήτη. Ένα άλλο σχόλιο του συν-συγγραφέα, Christopher Markus, ήταν ότι ο Star-Lord ήταν έτοιμος να σκοτώσει την Gamora (Zoe Saldana) ο ίδιος, αλλά “ο Thanos τον απέτρεψε από το να το κάνει και τότε ο Thanos την σκότωσε”, προσθέτοντας, “Ήταν ένα φοβερό κομμάτι του παζλ”.

Ο Joe Russo συζήτησε επίσης την σκηνή όπου ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) παλουκώθηκε από τον Thanos, το οποίο είπε ότι ήταν “μια εσφαλμένη κατεύθυνση” που έγινε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το πιθανό τέλος του ταξιδιού του Tony Stark στο Marvel Cinematic Universe.

Ο Stephen McFeely ανέφερε κάτι άλλο εξίσου ενδιαφέρον, μια ατάκα του Doctor Strange που είπε νωρίτερα στην ταινία. “Θυμάστε που ο Doctor Strange είπε, ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες… αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα με αυτόν ή το παιδί (Spider-Man) ή την Time Stone, θα τον άφηνε να πεθάνει. Και μετά δεν το κάνει. Και στο μεταξύ, έχει δει 14 εκ. διαφορετικές εκδοχές του μέλλοντος”.

Αυτό που είδε ο Doctor Strange στις πιθανές εκδοχές του μέλλοντος παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αναπάντητα ερωτήματα της ταινίας, και αυτό που θα μας οδηγήσει στο “Avengers 4”. Όταν τον ρώτησε ο Iron Man γιατί έδωσε την Time Stone τόσο εύκολα, ο Doctor δήλωσε ότι από όλα τα μέλλον που είδε, υπήρχε μόνο ένας τρόπος να νικήσουν οι Avengers και αυτός περιλάμβανε την παράδοση της Time Stone. Αν θα αποκαλυφθεί ή όχι από τον Strange τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το μάθουμε στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι οι fans θα περιμένουν σε αναμμένα κάρβουνα.

Για περισσότερα για την ταινία διαβάστε τι πιστεύει ο Joss Whedon για τον Thanos, γιατί ο Thanos δεν συγκέντρωσε τις Infinity Stones πιο σύντομα και κατά πόσο επηρεάστηκε από το χτύπημα των δακτύλων του, γιατί ο Thor δεν σκότωσε τον Thanos ενώ μπορούσε, και πιο ήταν το cameo του Kenneth Branagh.
Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, καθώς όλο και νέες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν για το “Avengers: Infinity War”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.