Με νέα εμφάνιση του Red Hood σηματοδοτούνται οι αλλαγές στο “Red Hood and the Outlaws”

Βαρύς εξοπλισμός και νέα όπλα.Οι εξελίξεις τρέχουν στο "Red Hood and the Outlaws" και σπρώχνουν...

Βαρύς εξοπλισμός και νέα όπλα.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο “Red Hood and the Outlaws” και σπρώχνουν τον γνωστό αντί-ήρωα σε αλλαγές. Με νέο κοστούμι σκοπεύει να εμφανιστεί ο Red Hood, τον Σεπτέμβριο και στο τεύχος #26, και φαίνεται πιο ετοιμοπόλεμος από ποτέ.

Πλησιάζουν spoilers από το τεύχος #24


Σύμφωνα και με το CBR, τα γεγονότα του πιο πρόσφατου τεύχους που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουλίου προκάλεσαν αυτήν τη δραστική αλλαγή. Στο τεύχος #24, ο Red Hood χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον Penguin, ενώ τα συναισθήματά του για τον πατέρα του αναδύονταν και πάλι. Μέσα στη μάχη, ο αντί-ήρωας σχεδόν αποκάλυψε την κρυφή ταυτότητα του Batman.

Το παράπτωμά του θα οδηγήσει τον Red Hood σε αλλαγές στη στρατηγική του και στην προσέγγισή του στην καταπολέμηση του εγκλήματος, και μαζί μία ολοκαίνουργια στολή για να συνεχίσει την πορεία του στο σύμπαν της DC.

Η νέα εμφάνιση του Red Hood, μέσω CBR.

Βαρύ εξοπλισμό μπορούμε να διακρίνουμε στη νέα του εμφάνιση, που μοιράστηκε με το κοινό ο καλλιτέχνης Pete Woods, που θα εικονογραφήσει το τεύχος #26 και το κυρίως εξώφυλλο. Η νέα μάσκα του χαρακτήρα, πλέον κομμένη στη μέση αποκαλύπτει τα μάτια του, ξεχωρίζει μαζί με το σύμβολο που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του στήθους του.

Ο καινούργιος του εξοπλισμός φαίνεται πως έχει βαρύνει αρκετά και στα χέρια, ενώ τη θέση των γνωστών όπλων του Red Hood έχουν πάρει ένα κατάνα κι ένας λοστός.

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τεύχος #26 της σειράς “Red Hood and the Outlaws”. Την υπόθεση θα υπογράψει ο Scott Lodbell. Ενώ το καλλιτεχνικό κομμάτι έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου ο Woods, η Yasmine Putri θα φιλοτεχνήσει ένα παραλλαγμένο εξώφυλλο.

Ο πιο γνωστός ήρωας που έχει φορέσει τη στολή του Red Hood είναι ο Jason Todd, ο γιος του Batman με τα αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Ο χαρακτήρας του έχει αναγεννηθεί αρκετές φορές στον κόσμο της DC και με πολλούς τρόπους. Για τη σειρά κόμικς “Red Hood and the Outlaws”, ο Jason Todd φαίνεται πως εξελίχθηκε κι ωρίμασε αρκετά ώστε να πάρει τον ρόλο του “καλού”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.