Πρώτες πληροφορίες για το Fight For Pay

Ένας νέος τίτλος έρχεται από την Zero One Interactive EntertainmentΗ Zero One Interactive...

Ένας νέος τίτλος έρχεται από την Zero One Interactive Entertainment

Η Zero One Interactive Entertainment έχει στα σκαριά της έναν νέο τίτλο, ο οποίος δεν μας πέρασε απαρατήρητος. Πριν προχωρήσουμε όμως σε αυτό ας δούμε ποια είναι η Zero One.

Η Zero One Interactive Entertainment ιδρύθηκε το 2006 και πλέον μετρά 40 άτομα τεχνικού επιτελείου με μόνο σκοπό την δημιουργία AAA τίτλων στις κονσόλες κι όχι μόνο. Την περίοδο αυτή εστιάζει στο γένος των MMOFPS/TPS παιχνιδιών και στόχος της είναι να κάνουν το Fight For Pay το καλύτερο παιχνίδι στις κονσόλες.

Ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Mr. Zeng, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς αποτέλεσε μέλος στις μεγαλύτερες εταιρείες gaming development στην Κίνα, όπου τα παιχνίδια τους (Tianlong, Genghis Khan, MY NAME IS MT) παίζονται από εκατομμύρια παίκτες και οι εισπράξεις τους φτάνουν σε αστρονομικά, για τα δεδομένα της Κίνας, επίπεδα.

Το Fight For Pay είναι το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας. Πρόκειται για έναν επιστημονικής φαντασίας MMOTPS τίτλο, με μηχανή γραφικών Unreal Engine 4, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC, με κύριο στόχο τις ηλικίες μεταξύ 20-35 ετών.

Η ιστορία διαδραματίζεται 20 χρόνια από τώρα, όπου η εταιρεία Centurion είναι η πρώτη που ανακαλύπτει τα μυστικά από ιερά κειμήλια ενός αρχαίου πολιτισμού. Με την ανακάλυψη των μυστικών αυτών, η Centurion αποκτά πρόσβαση σε ανεπτυγμένες τεχνολογίες, δημιουργώντας νέους τρόπους παραγωγής ενέργειας. Λίγο πριν γίνουν ηγέτες του κόσμου, η Centurion χάνει την εξουσία από επαναστάτες και οι πόροι τους πέφτουν στα χέρια διαφόρων οργανώσεων. Οι οργανισμοί αυτοί βρίσκονται σε μία ανά μεταξύ τους διαμάχη και πολεμούν για την περισυλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων, αναγκάζοντας έτσι τον κόσμο να γίνονται στρατιώτες οι οποίοι ζουν υπό τον νόμο των όπλων, με έναν και μόνο σκοπό…την επιβίωση.

Όπως αναφέραμε σκοπός του παιχνιδιού είναι οι επιβίωση. Οι παίκτες θα συναγωνίζονται σε 8 ομάδες των 4 ατόμων (σύνολο 32 per game), και σκοπός είναι να επιβιώσει μία και μόνο ομάδα. Οι παίκτες θα μπορούν να μαζεύουν XP και να αναβαθμίζουν τον χαρακτήρα τους σκοτώνοντας τέρατα, εξολοθρεύοντας άλλους παίκτες και μέσα από ειδικά events που θα λαμβάνουν χώρα στον χάρτη. Ο χάρτης θα αποτελείται από 7 διαφορετικές ζώνες, όπου κάθε ζώνη θα κλείνει (ανάλογα με τους κανόνες του παιχνιδιού), αφήνοντας έτσι ένα τελικό πεδίο μάχης όπου οι παίκτες θα παλέψουν για την ολοκλήρωση της τελικής αποστολής. Η ομάδα που θα ολοκληρώσει την αποστολή, είναι και η νικήτρια.

Κάθε παίκτης θα λαμβάνει extra XP μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού, το οποίο θα διαφέρει ανάλογα με την κατάταξη που είχε ο εκάστοτε παίκτης στο παιχνίδι. Το XP αυτό θα μπορεί να το μοιράσει όπως θέλει είτε αναβαθμίζοντας τον χαρακτήρα του, είτε ξεκλειδώνοντας skins και διάφορα άλλα bonuses που του δίνει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αρχικά 6 χαρακτήρες, με τον καθένα να έχει τα δικά του δυνατά κι αδύνατα σημεία, τον δικό του εξοπλισμό και το πιο βασικό τα δικά του skill sets.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fight For Pay.


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.