Νέο trailer για το ερχόμενο mecha anime “gen:LOCK”

Μία νέα σειρά για το Rooster Teeth.Σε ένα δυστοπικό μέλλον για την Γη τοποθετείται το νέο anime με...

Μία νέα σειρά για το Rooster Teeth.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον για την Γη τοποθετείται το νέο anime με τίτλο “gen:LOCK”, που θα προβάλλεται στο Rooster Teeth. Κατά το comicbook θα είναι το δεύτερο μεγάλο εγχείρημα για την εταιρεία μέσων και ψυχαγωγίας, μετά το RWBY.

Η καινούργια σειρά, που θα περιλαμβάνει και μάχες με μηχατρονικούς γίγαντες, θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2019, αλλά ένα νέο trailer έχει ήδη φτάσει στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, που κοινοποιήθηκε μέσω tweet, παρουσιάζεται η ατμόσφαιρα του anime μέσω των πολλαπλών εικονικών οθονών που χειρίζεται ο Dr. Rufus Weller.

Ο David Tennant, που δανείζει τη φωνή του στον Dr., είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast. Ο σκωτσέζος ηθοποιός δεν είναι πρωτάρης στο voice acting, τόσο σε σειρές όσο σε παιχνίδια. Τη φωνή του έχουμε ακούσει στο “DuckTales” ως Scrooge McDuck, στην ταινία “How to Train Your Dragon” και σ’ ένα επεισόδιο του “Family Guy” στον ρόλο του Doctor Doom. Ο ίδιος υποδυόταν τον Doctor Doom στην ομότιτλη σειρά που έτρεχε από το 2005 ώς και το 2013. Σε παιχνίδια, τη φωνή του έχει δανείσει για το “Just Cause 3” και το “Call of Duty: WWII”.

Στο “gen:LOCK”, όπου συστήθηκε ως Dr. Rufus Weller, φαίνεται πως θα έχει τον ρόλο ενός επιστήμονα που συντονίζει το έργο των μαχόμενων μέσα σε μηχανικά ρομποτικές στολές. Στο cast μαζί του θα ακούσουμε τους Michael B. Jordan ως Julian Chase, τον πιλότο από το Brooklyn που συνδέει την ομάδα, τη Dakota Fanning ως Miranda Worth, εξίσου πιλότος, τον Ιάπωνα Kōichi Yamadera ως Kazu Iida και τη Monica Rial ως Col. Raquel Marin.

Η επίσημη σύνοψη για το anime που έρχεται από την ομάδα του Rooster Teeth περιγράφει ένα μέλλον με έναν πόλεμο που απασχολεί ολόκληρη την Γη.

“Στο ‘gen:LOCK’, η τελευταία ελεύθερη κοινωνία στην Γη βρίσκεται στη χαμένη πλευρά ενός παγκόσμιου πολέμου και στρατολογεί μια ποικιλόμορφη ομάδα από νεαρούς πιλότους για να πάρουν υπό τον έλεγχό τους τα μηχανήματα της επόμενης γενιάς- γιγάντια, εξοπλισμένα ρομποτικά σώματα. Αυτοί οι θαραλλέοι στρατολογούμενοι θα μάθουν πάραυτα πως οι νέες τους ικανότητες δεν έχουν μικρό τίμημα. Ο Chase, που αφήνει πίσω τη ζωή του ως πολεμικός πιλότος και γίνεται ο πρώτος υποψήφιος για το πρόγραμμα, θα καταλάβει ότι η αντοχή του, όπως και η μοναδική του ταυτότητα, θα δοκιμαστούν πέρα από οτιδήποτε είχε ποτέ φανταστεί”.

Ο επικεφαλής του τμήματος animation του Rooster Teeth και showrunner του νέου anime, Gray G. Haddock, μίλησε σχετικά με την παρουσία του Tennant στο νέο τους project. “Το στόμα μου άνοιξε διάπλατο όταν σκηνοθέτησα τον David ως Doctor Weller για πρώτη φορά… απευθείας απέδωσε τέλεια το εύρος των συναισθημάτων, μαζί με το χιούμορ και τη σοβαρότητα που φέρνει ο Weller στη σειρά -αυτές είναι οι στιγμές που θα κάνουν το κοινό να μείνει άναυδο”.

Περιμένουμε, λοιπόν, ένα πιθανότατα καλό mecha anime, με ιδιαίτερες προσθήκες από γνωστούς ηθοποιούς.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.