Τι περιμένουμε από το Super Smash Bros Ultimate Direct της Nintendo

Συντονιστείτε σήμερα!Η Nintendo θα μεταδώσει σήμερα στις 17:00 το πρόσφατα ανακοινωθέν Nintendo...

Συντονιστείτε σήμερα!

Η Nintendo θα μεταδώσει σήμερα στις 17:00 το πρόσφατα ανακοινωθέν Nintendo Direct, το οποίο θα δώσει νέες πληροφορίες για το Super Smash Bros. Ultimate και ίσως να επιβεβαιώσει ορισμένες φήμες και σκέψεις που οι παίκτες ήδη αναμένουν να ακούσουν.

Έχοντας λοιπόν μόλις μερικές ώρες μπροστά μας, πάμε να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε από την παρουσίαση.

Νέοι χαρακτήρες

Παρόλο που η μεγάλη παρουσίαση της Nintendo στην E3 για το Super Smash Bros., ήταν γεμάτη με πολλές νέες πληροφορίες και συναρπαστικές αποκαλύψεις χαρακτήρων, υπήρχαν ακόμα μερικοί πολυαναμενόμενοι χαρακτήρες που έλειπαν από το ρόστερ. Η ποικιλία που έχει διαθέσιμη η Nintendo φυσικά δεν είναι μικρή. Οι Waluigi, King K. Rool και ο Geno (Super Mario RPG) είναι μόλις μερικοί από τους χαρακτήρες που οι fans του Smash περιμένουν με ανυπομονησία να δουν, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα που μπορούν να εμπλουτίσουν την ήδη μεγάλη λίστα.

Φυσικά, όταν η λίστα είναι τόσο μεγάλη, δεν μπορούμε να ‘μαστε σίγουροι για το τι θα έρθει, αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως το ρόστερ δεν θα μείνει μόνο με τους υπάρχοντες ήρωες.

Νέες πίστες

Έχουμε ήδη δει μια πληθώρα από πίστες που ανακοινώθηκαν για το Super Smash Bros. Ultimate, και φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν μερικές ακόμη στο άμεσο μέλλον του τίτλου. Εάν μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Super Smash Bros. Ultimate, μπορείτε να δείτε μερικά stages που δεν έχετε δει ακόμα στο background των φωτογραφιών ορισμένων μαχητών.

Screen Shot 2018-08-06 at 7.24.11 PM

Ο Mario έχει τo stage του Odyssey στο background του πορτρέτου χαρακτήρα του και ο Falco έχει το stage του Venom πίσω του. Η Sheik φαίνεται επίσης να έχει το stage Gerudo Valley, που εμφανίζεται στο Super Smash Bros. στο 3DS και γενικότερα υπάρχουν πολλά κρυμμένα stages στη σελίδα, που ελπίζουμε να σταματήσουν να κρύβονται.

Test Smash

Αν υποθέτουμε σωστά από το παρελθόν της εταιρείας, το Super Smash Bro. Ultimate θα λάβει την δική του beta, αν και όπως καταλαβαίνετε δεν γνωρίζουμε ούτε ημερομηνίες, ούτε διάρκεια, ούτε μέγεθος, ούτε αριθμό διαθέσιμων χαρακτήρων.

Με το Super Smash Bros. Ultimate να κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου, το πιο λογικό είναι να δούμε την beta κάποια στιγμή τον Νοέμβρη, αν και είναι πολύ πιθανό να δούμε και μια δεύτερη, νωρίτερα από το αναμενόμενο.


Εσείς τι περιμένετε να δείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.