Λιβάγια: «Θα μετρήσει το γκολ μας ενόψει της ρεβάνς»

Ο Μάρκο Λιβάγια επεσήμανε ότι το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ μπορεί ν’ αποδειχτεί καθοριστικό στην ρεβάνς της Αθήνας εκεί όπου η ζέστη θα είναι σύμμαχος της Ένωσης.

Ο Μάρκο Λιβάγια επεσήμανε ότι το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ μπορεί ν’ αποδειχτεί καθοριστικό στην ρεβάνς της Αθήνας εκεί όπου η ζέστη θα είναι σύμμαχος της Ένωσης.

Ο κροάτης επιθετικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM στάθηκε ακόμη στην ευκολία με την οποία ο διαιτητής απέβαλλε τον Γαλανόπουλο.

«Είναι σημαντικό που στο πρώτο μας παιχνίδι για φέτος περιορίσαμε τόσο πολύ έναν τέτοιο αντίπαλο. Πήραμε μια ισοπαλία με εκτός έδρας γκολ που μετράει πολύ. Στην Αθήνα η Σέλτικ θα έχει πρόβλημα με τη ζέστη και σίγουρα μετά το σημερινό αποτέλεσμα αυξήσαμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας. Είχαμε ένα κενό διάστημα στην αρχή, μέχρι να βρεθούμε γιατί δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά στη συνέχεια νομίζω ήμασταν πολύ καλά.
Παίξαμε σωστά στην άμυνα και απειληθήκαμε ελάχιστα. Θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω, αλλά… η εύκολη απόφαση του διαιτητή. Δεν θα έπρεπε να αποβάλει τον Γαλανόπουλο, ήταν μια… εύκολη απόφαση, που βοήθησε τη Σέλτικ και που μας υποχρέωσε να τρέξουμε παραπάνω. Η Σέλτικ είναι επικίνδυνη και εκτός έδρας, είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ΟΑΚΑ, αν και θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας για φέτος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.