Κρατάει τελικά τον Ντεμπελέ ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγήθηκε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στο ρόστερ της ομάδα του και την εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγήθηκε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα την παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στο ρόστερ της ομάδα του και την εφετινή αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως ο νεαρός Γάλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει την εφετινή σεζόν, ως εναλλακτική λύση από τον πάγκο.

Οι περσινοί τραυματισμοί του Ντεμπελέ δεν τον είχαν αφήσει να δείξει το ταλέντο και να δικαιολογήσει τα 105 εκατομμύρια ευρώ, που είχε προσφέρει η Μπαρτσελόνα στη Ντόρτμουντ, για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον Γάλλο επιθετικό είχε εκδηλώσει η Άρσεναλ, η οποία μάλιστα πρόσφερε 100 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτησή του. Ο Βαλβέρδε φέρεται να πιστεύει πως αν μείνει μακριά από τραυματισμούς ο Ντεμπελέ, τότε θα μπορέσει να δείξει την πραγματική του αξία και να δικαιολογήσει τα χρήματα, που δαπανήθηκαν πέρυσι για την απόκτηση του από τους Βεστφαλούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.