Ο Κάρολ προκάλεσε αντιδράσεις (video)

Η κίνηση του Ρόι Κάρολ να μη χαιρετήσει τους παίκτες της Κλίφτονβιλ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Βόρειο Ιρλανδία.

Η κίνηση του Ρόι Κάρολ να μη χαιρετήσει τους παίκτες της Κλίφτονβιλ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Βόρειο Ιρλανδία. Ο πρώην τερματοφύλακας των ΟΦΗ και Ολυμπιακού χαιρέτησε τους διαιτητές της αναμέτρησης και στη συνέχεια πέρασε μπροστά από τους αντιπάλους του, χωρίς να τους δώσει το χέρι. 

Ο προπονητής της Κλίφτονβιλ, Μπάρι Γκρέι, τόνισε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο επεισόδιο στον αγώνα με τη Λίνφιλντ: «Θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον Ρόι για να μας δώσει μία εξήγηση. Εάν ήταν στην ομάδα μου θα είχα τεράστιο θέμα. Μόνο εκείνος μπορεί να μας πει γιατί αποφάσισε να πράξει με αυτό τον τρόπο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για μένα, πρόκειται για μία χειραψία που δείχνει πως υπάρχει fair play μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εκείνος επέλεξε να μην το τηρήσει. Δεν διοικώ την Λίνφιλντ, δεν είμαι προπονητής της, ούτε ενδιαφέρομαι για το τι κάνει ή δεν κάνει. Ο Κάρολ το έκανε γιατί ήθελε να βρίσκεται στο επίκεντρο».

Ο Τύπος της χώρας τονίζει πως η κίνηση του 40χρονου τερματοφύλακα έχει να κάνει με την περσινή κίνηση των παικτών της Κλίφτονβιλ, όταν μετά την ήττα τους 3-1 στον τελικό του κυπέλλου από την Κόλερεϊν, κατέβασαν το κεφάλι και δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στον εθνικό ύμνο. 

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.