Ερέρα: “Να μείνουμε προσγειωμένοι!”

Ο Πάκο Ερέρα μετά την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα, έσπευσε να ρίξει τους τόνους!

Ο Άρης επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με επιτυχία, επικρατώντας της Λαμίας 3-0, κάτι που σκόρπησε χαρά σε διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φυσικά στους φίλους του συλλόγου. Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας Πάκο Ερέρα, σε δηλώσεις του μετά το ματς, προσπάθησε να ρίξει τους πανηγυρικούς τόνους!

“Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μετά την προετοιμασία. Κυρίως γιατί ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις παίξαμε καλά, σε άλλες όχι, αλλά η ουσία είναι αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό!”
  

Σχετικά με τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας ανέφερε:

“Ελπίζω οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Προσωπικά με απασχολεί η ομάδα μας να είναι το ίδιο καλή και στο επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να κερδίσαμε 3-0, είναι λογικό να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας, αλλά δεν πρέπεο να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είναι ο μοναδικός τρόπος που γνωρίζω. Να δουλεύω σκληρά και να έχω στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι!” 

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τις προσθήκες Σιώπη και Μαρτίνες:

“Το γνώριζα πριν το παιχνίδι. Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πλέον είναι δικό μου πρόβλημα, καθώς έχω πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Προστέθηκαν δύο ακόμα και είναι δικό μου θέμα η διαχείριση τους. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τον Σιώπη τους είδαμε πριν από τρεις μήνες. Από τότε τους θέλαμε και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη πως καταφέραμε και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά.” 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ:

“Θυμάμαι την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με την ίδια ομάδα, όμως η εικόνα μας δεν ήταν καλή τότε (σ.σ. 1-1 τελικό σκορ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.