Τεννές: “Το σκορ τα λέει όλα!”

Ο τεχνικός της Λαμίας αποδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του

Ο Μπάμπης Τεννές δεν αναζήτησε δικαιολογίες για το κακό αποτέλεσμα της Λαμίας απέναντι στον Άρη κατά τη συνέντευξη τύπου. Οι Φθιώτες γνώρισαν ήττα 3-0 από τους Θεσσαλονικείς και ο προπονητής της Λαμίας στάθηκε στην ανάγκη να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές του άμεσα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

“Νομίζω πως το σκορ τα λέει όλα. Ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί πολύ. Είναι άσχημη η πρεμιέρα για εμάς. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό (σ.σ. με Παναθηναϊκό). Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και χάσαμε φυσιολογικά και δίκαια!”.  


Σχετικά με τον κινδυνο να επηρεαστεί η ομάδα του από αυτό το αποτέλεσμα, ανέφερε:

“Ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Μας στεναχωρεί. Έχουμε πει ότι είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό ένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την ψυχολογία που πρέπει για να πάρουμε αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία με τις πολλές ομάδες που πέφτουν, το γνωρίζουμε από την αρχή, αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική”. 

Όσο για τους λόγους της ήττας:

Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων. Από τη μία πλευρά η καλή απόδοση του Άρη από το κέντρο και μπροστά και μετά η δική μας κακή απόδοση”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.