Η Kristen Stewart μίλησε για το νέο reboot του “Charlie’s Angels”

Ενώ ξεκινά την προπόνηση για τις σκηνές μάχης.Σε πρόσφατη συνέντευξη της για το ET, η Kristen...

Ενώ ξεκινά την προπόνηση για τις σκηνές μάχης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της για το ET, η Kristen Stewart μίλησε για το νέο reboot του “Charlie’s Angels”, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, τη συσχέτιση του με την ταινία του 2000 και τη σκηνοθετική δυναμική της Elizabeth Banks.

Οι “Άγγελοι του Τσάρλι” υπήρξαν ανέκαθεν χαρακτήρες σταθμοί για γυναίκες ηθοποιούς. Την πρώτη τους εμφάνιση στην τηλεοπτική καταπολέμηση του εγκλήματος έκαναν το 1976 για το κανάλι του ABC, με πρωταγωνίστριες τις Kate Jackson, Farrah Fawcett και Jaclyn Smith. Το cast γνώρισε μερικές αλλαγές, με τις Cheryl Ladd, Shelley Hack και Tanya Roberts να παίρνουν τη σκυτάλη. Το 2000 ήρθε η, ίσως πιο δημοφιλής, κινηματογραφική μεταφορά των ηρωίδων, και στον καναπέ του Bosley (Bill Murray) βρέθηκαν για να αναλάβουν νέες αποστολές οι Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu.

Η νέα γενιά αγγέλων θα έρθει με τρία ονόματα, γνωστά στον σύγχρονο κινηματογραφικό χώρο. Οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska πρόκειται να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Charlie, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Elizabeth Banks (“The Hunger Games”). Το επερχόμενο reboot έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στο κοινό, και η Kristen Stewart βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει σχετικά με τον χειρισμό της ιστορίας στη νέα ταινία. “Δεν προσπαθούμε να αντιγράψουμε την τελευταία ταινία”, δήλωσε η πρωταγωνίστρια.

Αφορμή για να εκφράσει την άποψη της σχετικά με τη νέα μεταφορά του “Charlie’s Angels” ήταν η δήλωση της προηγούμενης αγγέλου, Lucy Liu, η οποία το χαρακτήρισε ως ένα “θετικό αποτέλεσμα για τις γυναίκες”. Η Stewart απάντησε πως, “Ήταν πολύ ωραίο αυτό που είπε […] Η αναβίωση είναι τόσο εδραιωμένη και με καλές προθέσεις και δείχνει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν τώρα”.

Όσον αφορά τους ρόλους των αγγέλων, όπως τους έχουμε γνωρίσει, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικοί λόγω των σκηνών μάχης και τα κυνηγητά δράσεις. Η Stewart δεν παρέλειψε να αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται για αυτές τις σκηνές. “Άρχισα να προπονούμε στο μποξ, κάτι που δεν είχα ξανακάνει”, αποκάλυψε. “Έχω εθιστεί σε αυτό […] Φεύγω την Κυριακή. Πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά τις προπονήσεις πάλης, να γίνω πιο επιθετική σύντομα”.

Τέλος, και σχετικά με τη σκηνοθέτη Elizabeth Banks, η Stewart είχε ακόμα ένα λόγο να προσθέσει, ο οποίος ταιριάζει και με τη χιουμοριστική διάθεση που έχουν συνηθίσει οι φαν των αγγέλων από τις ταινίες “Charlie’s Angels”. “Πιστεύω πως η Liz είναι πραγματικά τόσο φυσικά αστεία”. Από τα λόγια της πρωταγωνίστριας, φαίνεται πως το κοινό μπορεί να περιμένει μία απόδοση με χιούμορ και σεβασμό τους προκατόχους της.

Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ορισθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.