Έδειξε τα λάθη ο Ράσταβατς

Παρατηρήσεις του Σέρβου τεχνικού του ΑΟΞ στους παίκτες για τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό - Εθνικές κλήσεις για Καμαρά, Κίκε και Μελιόπουλο

Με βίντεο και επισημάνσεις για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες στο περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε η προπόνηση της Τρίτης (28/8) για τον ΑΟΞ, που προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτά που δεν έκαναν σωστά στη συνάντηση με τους “πράσινους” και στη συνέχεια προχώρησαν στην ανάλυση του ερχόμενου αντιπάλου. Στην προπόνηση, το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας, στη γρήγορη κυκλοφορία της, στην πίεση και στις ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο, ενώ ο Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τους “πράσινους”, δεν υπολογίζεται γι’ αυτή την αναμέτρηση.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, Κασά Καμαρά, Κίκε Μπόουλα και Δημήτρης Μελιόπουλος, καθώς και οι νεότεροι, Ανδρέας Μετεντζίδης, Γιάννης Πατήρας, Γιάννης Ιωσηφίδης και Λευτέρης Αναστασιάδης έλαβαν κλήσεις από Εθνικές ομάδες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κασά Καμαρά από την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας για την 2η αγωνιστική του προκριματικού γύρου του Copa Africa και τον αγώνα της 7ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο. Ο Κίκε Μπόουλα από την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας για τον αγώνα με το Σουδάν στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Μελιόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Κ-19 της Ελλάδος και από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τα δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας.
Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της Ξάνθης, Ανδρέας Μετεντζίδης, Ιωάννης Πατήρας, Ιωάννης Ιωσηφίδης και Λευτέρης Αναστασιάδης κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.