Νίκολιτς: ”Φανταστική η ατμόσφαιρα, φανταστικός και ο Μπάρκας”

Ο προπονητής της Βίντι Μάρκο Νίκολιτς ήταν λυπημένος για τον αποκλεισμό της ομάδας του λέγοντας όμως πως το ταξίδι θα συνεχιστεί στο Γιουρόπα Λίγκ, ενώ έβγαλε και το ''καπέλο'' στον Βασίλη Μπάρκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολιτς:

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι όμως και λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Όμως δεν το περιμέναμε από την αρχή της ευρωπαϊκής πορείας να φτάσουμε εδώ. Ήμασταν άτυχοι, οι δύο ομάδες ήταν πάνω-κάτω ίσες και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σήμερα ήταν απίστευτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πιστεύω στην ομάδα μου και το ταξίδι συνεχίζεται. Έχουμε κλήρωση την Παρασκευή στο Europa League. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τη Φερεντσβάρος και συνεχίζουμε απτόητοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν μαχητές ως το τέλος και πίστευα ως το τέλος ότι μπορούσαμε να πάμε το ματς στην παράταση».

Τι έλειψε στην Βίντι:

«Όπως είπα, είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν φανταστικός και αυτό καθόρισε την πρόκριση. Εμείς δεν τα παρατάμε και παίρνουμε δύναμη από αυτά τα δύο ματς που δεν ήμασταν το φαβορί αλλά καταφέραμε να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ. Ποτέ δεν μιλάμε μετά το παιχνίδι. Μαζευτήκαμε όμως στο κέντρο του γηπέδου και είπαμε μπράβο. Συνεχίζουμε, είμαστε περήφανοι, όπως πρέπει να είναι και όλη η Ουγγαρία για την πορεία μας. Συνεχίζουμε όμως στο Europa League».

Αν η Βίντι μπορούσε να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση:

«Δεν είμαστε καλοί στο passing game. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άμυνα και επίθεση. Είναι πολύ σύνθετο. Κάναμε πολλά λάθη, γλίστραγε και το γήπεδο. Και στα δύο ματς ήμασταν οργανωμένη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν ήμασταν κατώτεροι, αλλά πολλά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.