«Έδεσε» Τσιντώτα η ΑΕΚ (video)

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Παναγιώτης Τσιντώντας, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Παναγιώτης Τσιντώντας, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους. 

Ο 25χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε στην «Ένωση» το καλοκαίρι του 2017  και όποτε χρειάστηκε (όταν τραυματίστηκε ο Μπάρκας) φώναξε «παρών» δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας που τον απέκτησαν από τον Λεβαδειακό.

Το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2020 (υπήρχε οψιόν για ανανέωση για ένα χρόνο), ωστόσο οι δύο πλευρές  συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, με τον Τσιντώτα να υπογράφει νέο συμβόλαιο έως το 2023.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Παναγιώτη Τσιντώτα που θα αγωνίζεται με τον Δικέφαλο στο στήθος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γεννήθηκε στις 4/7/1993 και τόπος καταγωγής του είναι η Κατερίνη. Ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Ιούνιο του 2017 και υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.