Θρυλική πρόκριση για Ερυθρό Αστέρα! Άνετα η PSV

Τεράστια πρόκριση για τον Ερυθρό Αστέρα στο Σάλτσμπουργκ όπου η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέσπασε ισοπαλία 2-2 και με τα εκτός έδρας γκολ του γνωστού μας Μοχάμεντ Μπεν μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τεράστια πρόκριση για τον Ερυθρό Αστέρα στο Σάλτσμπουργκ όπου η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέσπασε ισοπαλία 2-2 και με τα εκτός έδρας γκολ του γνωστού μας Μοχάμεντ Μπεν μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ πιο άνετη η πρόκριση της PSV.


Στο Σάλτσμπουργκ η τοπική υποδέχθηκε μπροστά σε 26.500 θεατές – οι 12 χιλιάδες εξ αυτών, Σέρβοι – τον Ερυθρό Αστέρα σε μια πολύ πιο αμφίρροπη διαδικασία μετά το 0-0 του Βελιγραδίου
.
Οι Αυστριακοί μετρούσαν έξι ανεπιτυχής προσπάθειες να μπούνε στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ από το 1994 (όταν τότε είχαν βρεθεί στον ίδιο όμιλο με την Μίλαν, τον Άγιαξ και την ΑΕΚ).
Ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους σε δύο κομβικά σημεία με τον ίδιο παίκτη, τον Ισραηλινό Νταμπούρ.
Ο 24χρονος παίκτης στο 45ο αξιοποίησε μεταβίβαση του Ούλμερ κι έκανε το 1-0 ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Νταμπούρ πέτυχε το 2-0.
Όμως κάπου εκεί φάνηκε η αντίδραση της πρωταθλήτριας Σερβίας η οποία κατάφερε να μειώσει με τον γνωστό μας Μοχάμεντ Μπεν στο 65ο λεπτό κι αμέσως μετά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Αυστραλού Μίλος Ντέγκενεκ, έκανε το 2-2 αλλάζοντας κατά θεαματικό τρόπο το τοπίο!

Ακολούθησε ένα δυνατό παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ να πιέζει, όμως ο Ερυθρός Αστέρας άντεξε και με τα εκτός έδρας γκολ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους ενώ η ομάδα της Αυστρίας παρέμεινε στοιχειωμένη και χαμένη της όλης διαδικασίας εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για 24η χρονιά!
 
Στο «Φίλιπς στάντιον» του Αϊντχόφεν η PSV ξεκίνησε σαν φαβορί όπως η ίδια το είχε κερδίσει αυτό με την νίκη της πριν μια βδομάδα στη Λευκορωσία επί της Μπάτε Μπορίσοφ.
Οι φιλοξενούμενοι έτσι κι αλλιώς έπρεπε να παίξουν ανοιχτά, το προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά, το άγγιξαν κι αφού δεν το έκαναν αυτοί σε 2-3 περιπτώσεις απέναντι στον Ζουτ, το έκανε η Ολλανδική ομάδα με τον Μπέρκβιν στο 14ο λεπτό.
Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ελεγχόμενη για τους γηπεδούχους με το γκολ από την κεφαλιά του Ντε Γιογκ στο 36ο λεπτό.
Ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος στο βροχερό τοπίο και η PSV έφτασε σε ένα 3ο τέρμα με τον Μεξικανό Λοσάνο στο 62ο λεπτό. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-
0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.