Ένα νέο manga συνεχίζει τις έρευνες του “Ace Attorney”

Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο στο V Jump.Το franchise του "Ace Attorney" έχει δει πολλές μεταφορές και...

Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο στο V Jump.

Το franchise του “Ace Attorney” έχει δει πολλές μεταφορές και σε διαφορετικούς χώρους, από την πρώτη του κυκλοφορία το 2001 ως video game της Capcom. Σύντομα θα λάβει μία ακόμη μεταφορά σε manga, σύμφωνα με αναφορές του AnimeNewsNetwork.

Γνωστό και ως “Gyakuten Saiban”, η αρχική τριλογία παιχνιδιών του Shu Takumi κυκλοφόρησε για την κονσόλα Game Boy Advance της Nintendo μεταξύ των ετών 2001 και 2004. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν ενθαρρυντική για να συνεχίσει περισσότερο την ιστορία του, με οκτώ ακόμα παιχνίδια της βασικής σειράς και spin-offs, αλλά και αναθεωρημένες εκδόσεις σε μεταγενέστερες κονσόλες.

Η σειρά διέγραψε παρόμοια πορεία και στον χώρο των anime και manga, ενώ πρώτα έλαβε μια live-action κινηματογραφική μεταφορά, το 2012 σε σκηνοθεσία Takashi Miike. Το anime ξεκίνησε να προβάλλεται το 2016 και μέχρι στιγμής έχει παραδώσει 24 επεισόδια, με τη δεύτερη σεζόν να έχει ανανεωθεί για φέτος και να κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τις manga μεταφορές του franchise, η αρχή έγινε το 2006, με μία ανθολογία μικρών ιστοριών από διάφορους συγγραφείς, η οποία εκδόθηκε με το Young Magazine της Kodansha. Η ολοκληρωμένη συλλογή εκδόθηκε σε δύο τόμους, το 2008 και το 2009. Η δεύτερη μεταφορά έτρεξε και πάλι για την Kodansha, στο Weekly Young Magazine, μέσα στο 2007, και μεταφέρθηκε αργότερα σε ενιαίους τόμους το 2011 και το 2012. Η επόμενη μεταφορά έφερε τον τίτλο “Miles Edgeworth: Ace Attorney”, κυκλοφόρησε το 2009, μεταφέρθηκε σε τόμους το 2012 και το 2013, και επικεντρωνόταν στον ανταγωνιστή του πρωταγωνιστή Phoenix Wright, Miles Edgeworth.

Η πιο πρόσφατη απόδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, με το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού V Jump της Shueisha. Υπεύθυνος για αυτή την έκδοση θα είναι ο Naoyuki Kageyama, ο συγγραφές και καλλιτέχνης που είχε αναλάβει την τελευταία μεταφορά σε manga του “Ace Attorney”, “Gyakuten Saiban: Sono ‘Shinjitsu’, Igi Ari!”.

Σχετικά με την υπόθεση που θα ακολουθήσει η νέα έκδοση δεν έχει ειπωθεί τίποτα, ακόμα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.