Γιουνές: “Δώρο στους οπαδούς μας!” (video)

Ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος συμμετείχε ενεργά -και με το γκολ που σημείωσε- στη νίκη του Άρη (2/9) επί της ΑΕΛ, την αφιέρωσε στους φίλους της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα

Από το μεγάλο πάρτι που στήθηκε την Κυριακή (2/9) στο Καυτανζόγλειο από τους “κίτρινους”, όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι! Πιο πολύ οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι όχι μόνο χάρηκαν τη νίκη τους επί της ΑΕΛ, αλλά και την έντονη παρουσία των οπαδών, που πήγαν στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθειά τους.
Για παράδειγμα, ο Χαμζά Γιουνές, ο ένας εκ των δύο σκόρερ της νίκης των “κίτρινων”, ο οποίος έλαμπε μετά το τέλος της αναμέτρησης. “΄Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς που σκοράραμε και πάλι. Ξέραμε πως θα ήταν ένα σκληρό ματς. Σημασία έχει που πήραμε τους τρεις βαθμούς”, δήλωσε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα.
Για να συμπληρώσει: “Έχουμε καλούς παίκτες επιθετικά, αλλά και στη μεσαία γραμμή. Αυτό βοηθάει να κάνουμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό αυτό. Χάνουμε κάποια γκολ, αλλα είναι σπουδαίο που πετυχαίνουμε κιόλας. Το δικό μου ήταν το πρώτο γκολ γι’ αυτή την περίοδο. Βέβαια, είμαι πιο χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Επιπλεόν, είμαι χαρούμενος γιατί δώσαμε ένα σημαντικό δώρο στους οπαδούς μας. Περιμένουμε στο επόμενο ματς να είναι ακόμα περισσότεροι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.