Κιούελ: ”Αρκετά έξυπνος ο Άλισον”

Ο διεθνής Βραζιλιάνος έκανε το πρώτο του λάθος στην καριέρα του στη Λίβερπουλ κόντρα στη Λέστερ με τον παλιό ποδοσφαιριστή των ''κόκκινων'' Χάρι Κιούελ να υπερασπίζεται τον τερματοφύλακα της ομάδας του Κλοπ.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος έκανε το πρώτο του λάθος στην καριέρα του στη Λίβερπουλ κόντρα στη Λέστερ με τον παλιό ποδοσφαιριστή των ”κόκκινων” Χάρι Κιούελ να υπερασπίζεται τον τερματοφύλακα της ομάδας του Κλοπ.

Ο Αυστραλός που πρόσφατα ανέλαβε τη Νότς Κάουντι στην League 2 της Αγγλίας, δήλωσε πως δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί ο Βραζιλιάνος.

”Το πρόβλημα της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν ήταν κάτω από τα δοκάρια αλλά ο Άλισον είναι καταπληκτικός” είπε στο sky sports

”Έκανε έλα λάθος, όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οι συμπαίκτες του βγήκαν και τον στήριξαν. Είμαι σίγουρος πως είναι αρκετά έξυπνος για να το ξανακάνει.”

Το γκολ του Γκεζάλ μετά το λάθος του Άλισον έβαλε τη Λέστερ ξανά στο παιχνίδι όμως δεν στοίχησε στη Λίβερπουλ που παραμένει αήττητη έχοντας  το απόλυτο μετά από τέσσερις αγώνες.

Η ομάδα του Κλοπ έχει πετύχει ήδη εννέα γκολ με τους Μανέ, Φιρμίνο και Σαλάχ να βρίσκουν δίχτυα και έχει δεχθεί μόλις ένα έχοντας μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα.Η επιθετική τριάδα πέρσι σημείωσε 91 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.