Ναδάλ: «Τα έδωσα όλα για τη νίκη»

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο Us Open, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα του Flushing Meadows, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του απλού ανδρών στο Us Open, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα του Flushing Meadows, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά ενός συγκλονιστικού αγώνα, επικράτησε του Ντομινίκ Τιέμ με 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4), 7-6 (5) και συνεχίζει να μάχεται για την υπεράσπιση του τίτλου του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. O κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Μπορείς να χάσεις, ή να κερδίσεις. Στο Wimbledon είχα χάσει έναν αγώνα σαν κι αυτόν, σήμερα κέρδισα. Κάποιος πρέπει να είναι ο νικητής και κάποιος ο χαμένος, αυτό είναι το παιχνίδι. Η προσωπική ευχαρίστηση όμως όταν τα έχεις δώσει όλα είναι η ίδια ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα», δήλωσε σχετικά ο Ισπανός και συμπλήρωσε για την κόντρα με τον Ντελ Πότρο:

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Χουάν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης σε όλες τις επιφάνειες. Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη για μένα προσωπικά. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρω πως θα πρέπει να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο για να μπορώ να έχω ελπίδα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.