Παϊσιάδης:Πάμε για τρεις τίτλους και βλέπουμε (video)

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ τόνισε στο περιθώριο της κλήρωσης της ''volleyleague'' πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζει όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ τόνισε στο περιθώριο της κλήρωσης της volleyleague πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζει όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει πέρσι το 4/4:

”Όταν πάιρνεις ένα τίτλο μέσα σε μια χρονιά διατηρείς το σερί των τίτλων, απλά έσπασε το σερί των πρωταθλημάτων. Η επιστροφή θα γίνει πιθανότατα φέτος.”

Για τις δυσκολίες που θα συναντήσει για να είστρέψει στη κορυφή:

”Σίγουρα θα είναι δύσκολος ο δρόμος, όχι μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα έχει στίγμα ποδοσφαιρικό, καθώς συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο άρα και το πρωτάθλημα από μόνο του έχει μια διαφορετική αξία.Ξεχωρίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ πως εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, έχουμε περισσότερες επιλογές και κάποιοι αθλητές έχουν μεγαλύτερη διάθεση για να αποδείξουν πράγματα.”

Για Τζούριτς και Φιλίποφ:

”Η αξία τους είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει τα δύο παιδιά. Θεωρούμε πως αν προσφέρουν τα αναμενόμενα, τότε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να πετύχει τους εσωτερικούς του στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ) και από κει και πέρα θα δούμε τι μπορεί να γίνει στην Ευρώπη.”



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.