Ζαλμάς: “Ανταγωνιστικοί για οκτάδα” (video)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου σχολίασε στην κλήρωση του πρωταθλήματος τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο νησί να κτιστεί μια ομάδα, που θα καταφέρει να παίξει βόλεϊ υψηλού επιπέδου

Ο Νίκος Ζαλμάς, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League, δεν έκρυψε ότι ο Φοίνικας Σύρου θέλει να πάει ψηλά την ερχόμενη σεζόν, κρατώντας το καλό επίπεδο των προηγούμενων ετών.
Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του νησιού, σχολίασε αρχικά: “Προσπαθούμε να φτιάξουμε από την αρχή μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα, η οποία σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να μπει στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος κι από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια, διότι είναι μια εντελώς ολοκαίνουργια ομάδα, με δώδεκα νέα παιδιά. Κάποιοι έχουνε περάσει και παλαιότερα από την ομάδα, όμως, είναι δύσκολο έργο, γιατί μιλάμε για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας”.
Συνεχίζοντας, είπε ο Ζαλμάς: “Η χρονιά θα είναι διαφορετική από κάθε προηγούμενη κι αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος της Σύρου. Δεν υπάρχουν τα πολύ σπουδαία ονόματα του παρελθόντος. Υπάρχουν κάποιοι καλοί παίκτες ρολίστες και ξένοι που σε πρώτη φάση δεν “γυαλίζουν” τα ονόματά τους. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, θα πετύχουμε μια καλή χημεία και θα παίξουμε με τρόπο, που θα το ευχαριστηθούν οι φίλοι του Φοίνικα”.
Στην ερώτηση σχετικά με τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-2019, απάντησε: “Σε αυτή την ερώτηση, ποτέ δεν έχω απαντήσει πριν το τελείωμα του πρώτου γύρου, πριν το τέλος του Ιανουαρίου, όταν διαμορφώνονται 100% τα ρόστερ των ομάδων. Κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής από τον Σεπτέμβριο και κανείς δεν υποβιβάστηκε τον Οκτώβριο. Κανείς δεν βγήκε στην Ευρώπη τον Αύγουστο. Όλα αυτά είναι από το τέλος του Ιανουαρίου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.