Μπουσβάρος: «Σωστές κινήσεις στον Άρη»

Ο Δημήτρης Μπουσβάρος υπογράμμισε πως γίνονται σωστές κινήσεις στις ακαδημίες του Άρη τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Δημήτρης Μπουσβάρος υπογράμμισε πως γίνονται σωστές κινήσεις στις ακαδημίες του Άρη τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στο φιλικό με την ΙΒΒ στο «Nick Galis Hall». Ο Μπουσβάρος μίλησε στο «Yellow Radio 92,8». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ομάδα που έχει κάνει ο Βαγγέλης Αγγέλου: «Έγιναν καλές επιλογές και έκλεισαν γρήγορα οι παίκτες. Βέβαια βοήθησε σε αυτό και το ότι η ομάδα είχε περιορισμένες επιλογές λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών. Εντοπίστηκαν οι στόχοι, έγιναν οι σωστές κινήσεις και νομίζω ότι η ομάδα στο μεγαλύτερο βαθμό πήρε αυτούς που ήθελε».

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο: «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και τεχνοκράτης που κάνει μια σημαντική προσπάθεια για την ομάδα».

Για την δεύτερη θέση των εφήβων στο τουρνουά «Νίκος Δημητρίου»: «Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα στάδιο προετοιμασίας, το σημαντικό είναι ότι φέτος θα δούμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης».
Για το ότι υπάρχουν παίκτες από τα “σπλάχνα” του Άρη στην ανδρική ομάδα: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε παίκτες μας στην πρώτη ομάδα. Οι παίκτες που ακολούθησαν την προετοιμασία μαζί με τον Σιδηροηλία θεωρώ ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Για τις αλλαγές προσώπων που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όσον αφορά στους προπονητές των ακαδημιών: «Ορισμένοι προπονητές αποχώρησαν, ορισμένοι πήραν την θέση τους, θεωρώ πως και οι άνθρωποι που έφυγαν αλλά και αυτοί που ήρθαν είναι ικανοί. Συνολικά δεν θεωρώ ότι έχει αλλάξει κάτι στο επίπεδο που υπάρχει».

Για την σημασία της παρουσίας του κόσμου στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο την IBB: «Είναι σημαντικό για τους παίκτες, είναι πολύ διαφορετικό να βλέπεις ότι υπάρχει κόσμος έξω που σε επευφημεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.