Bασανιστική Serie A … ομορφιά! (photos)

Το πρωτάθλημα της Serie A απέκτησε μεγαλύτερη αίγλη με την παρουσία του Κριατιάνο Ρονάλντο. Αλλά στο Καμπιονάτο παίζουν ...μπάλα και στις εξέδρες.

Το πρωτάθλημα της Serie A απέκτησε μεγαλύτερη αίγλη με την παρουσία του Κριατιάνο Ρονάλντο. Αλλά στο Καμπιονάτο παίζουν …μπάλα και στις εξέδρες. Δεν το πιστεύετε; Θα το πιστέψετε σίγουρα μέχρι να σύρετε το mouse στο τέλος του κειμένου.

Λεονάρντο Μπονούτσι – Μαρτίνα Μακάρι  Για πολλά χρόνια ζευγάρι, ο Μπονούτσι παντρεύτηκε το πρώην μοντέλο το 2011. Η πιο περίεργη ιστορία του ζευγαριού, συνέβη τον Οκτώβριο του 2012, ο Μπονούτσι και η σύζυγός του και ο γιος τους πέντε μηνών αντιμετώπισαν έναν ένοπλο ληστή που απαίτησε από τον Μπονούτσι να παραδώσει το ρολόι του. Καθώς ο ληστής έφτασε να πάρει το ρολόι, ο Μπονούτσι τον έπιασε και τον έριξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να τραπεί σε φυγή. Πώς να αλλάξει λοπόν σύντροφο η κυρία Μπονουτσι;

Ματέο Μουσάτσιο – Αϊρίν Γκονζάλες «Η καυτή γιατρός του Μιλάνο»! Αυτή είναι η 27χρονη αναισθησιολόγος στο επάγγελμα που κατάγεται από την Ισπανία και είναι η εκλεκτή της καρδιάς του κεντρικού αμυντικού Ματέο Μουσάτσιο, που αγωνίζεται της Μίλαν.



Μάουρο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα  
Ο αρχηγός της Ίντερ «έκλεψε» πριν από μερικά χρόνια τη γυναίκα του καλού του φίλου Μάξι Λόπες και την παντρεύτηκε το 2014. Άξιζε πάντως τον κόπο!



Λορέντζο Ινσίνιε – Τζέφι Νταρόνε
  Παίκτης ο σύμβολο ήδη για τη Νάπολι, έφαγε την «κατραπακιά» από την Τζέφι και μπήκε από νωρίς στα βάσανα. Παντρεύτηκε την ωραία Νταρόνε το 2012 σε ηλικία μόλις 22 χρόνων! 

Αλεσάντρο Φλορέντσι – Ιλένια Ατζόρι Γέννημα θρέμμα της Ρόμα, γνωρίστηκε με την Ιλένα στο Oλυμπιακό Στάδιο της Ρώμης και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος
 



Ρικάρντο Μοντολίβο – Κριστίνα Ντε Πιν
Ο άσος της Μίλαν έχει παντρευτεί την Ντε Πιν.Μοντέλο, παρουσιάστρια, αγαπάει το σινεμά, με πολύπλευρες δραστηριότητες.  

Ντανιέλε Ρουγκάνι – Μικέλα Περσίκο Ο άσος της Γιουβέντους, αφού »ταλαιπώρησε» το κορίτσι, τελικά το παντρεύτηκε το 2016. Καλά έκανε. Όμορφη και σπουδαγμένη παρακαλώ. Γλωσσολογία τελείωσε στο πανεπιστήμιο του Μπέργκαμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.