Ο Χρήστος Τζέκος φέρνει στην Ελλάδα την ηλεκτρομυϊκή διέγερση

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τον αθλητισμό, μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως η τεχνολογία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον αθλητισμό ώστε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

 Ο τρόπος ζωής αλλάζει μέρα με τη μέρα, οι ρυθμοί γίνονται όλο και πιο γρήγοροι και το 24ωρο φαντάζει λίγο για να τα προλάβουμε όλα. Πόσο μάλλον να βρούμε χρόνο για αποτελεσματική γυμναστική που είναι τόσο απαραίτητη για όλους μας. 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τον αθλητισμό, μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως η τεχνολογία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον αθλητισμό ώστε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. 

Πάνω στην βάση αυτή έρχεται η νεοσύστατη και πολυεπίπεδη εταιρεία Green Hemister ltd της οποίας ηγείται ο γνωστός προπονητών των Ολυμπιονικών Χρήστος Τζέκος, σε συνεργασία με τον πρώην Πρωταθλητή του Body Building Κώστα Σπυρόπουλο. 

Το TX Future Fitness Personal Studio είναι ένα σύστημα με επίκεντρο την άσκηση του σώματος με την μέθοδο της ηλεκτρομυικής διέγερσης EMS-   ΕΜΑ καθώς και του ειδικού συστήματος απώλειας βάρους και διαμόρφωσης σώματος με τα επαναστατικά μηχανήματα TX Future FitnessSlimming και Medifit Machines. 

Πρόκειται για μία επανάσταση στον χώρο των γυμναστηρίων και της εκγύμνασης την οποία ανεβάζουν επίπεδο, με  τη μέθοδο της ηλεκτρομυικής διέγερσης TX FUTURE FITNESS. 

Δεν χρειάζονται πλέον ατελείωτες ώρες προπόνησης, μόνο 2 φορές την εβδομάδα από 30 λεπτά με την εξελιγμένη τεχνολογία EMS-EMA. 
Τον συγκεκριμένο τρόπο εκγύμνασης επιλέγουν πλέον οι μεγαλύτεροι αθλητές στον κόσμο, από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ μέχρι τον χώρο της υδατοσφαίρισης και του body building. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.