Ο νέος Chucky έκανε την εμφάνιση του με μία δολοφονική γοητεία που θυμίζει ’88

Ας πάρει κάποιος το μαχαίρι από αυτή την κούκλα.Η δολοφονική κούκλα που στοιχειώνει παιδικά όνειρα...

Ας πάρει κάποιος το μαχαίρι από αυτή την κούκλα.

Η δολοφονική κούκλα που στοιχειώνει παιδικά όνειρα από το 1988 επιστρέφει και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν σχετικά με το reboot.

Με τον απλό τίτλο “Child’s Play”, ακολουθώντας την προκάτοχο της από τη δεκαετία του ’80, η ταινία φαίνεται να βασίζεται και στο αρχικό σενάριο. Στο reboot, μία μητέρα με το όνομα Karen, την οποία θα υποδυθεί η Aubrey Plaza, δίνει στον γιο της Andy, Gabriel Bateman, μία κούκλα παιχνίδι. Κανείς τους, ωστόσο, δεν προέβλεψε τη σατανική φύση του φαινομενικά αθώου παιχνιδιού.

Μαζί τους στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Brian Tyree Henry ως Mike, με το ολοκληρωμένο όνομα του χαρακτήρα να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Παραπέμπει όμως στον Ντετέκτιβ Mike Norris, τον αστυνομικό του τμήματος ανθρωποκτονιών που επιφορτίστηκε με τη λύση στου μυστηρίου των φόνων του Chucky στην αρχική ταινία “Child’s Play”. Παρόμοια, Karen και Andy ήταν τα ονόματα της μητέρας και του γιου της ταινίας του ’88.

Chucky

Ακόμα και η πρώτη φωτογραφία της δολοφονικής κούκλας με το όνομα Chucky έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με την προηγούμενη, που παραμένει γνωστή ακόμα και μετά από 3 δεκαετίες. Κόκκινα μαλλιά, μπλε μάτια, πολύχρωμο πουλόβερ, πλαστικό σώμα, σατανικό χαμόγελο. Ακόμα και το χαρακτηριστικό του όπλο, ένα κοφτερό μαχαίρι κουζίνας, είναι εκεί.

Η δημιουργία του reboot έχει αφεθεί στα χέρια των MGM και Orion Pictures και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lars Klevberg, γνωστός για τις ταινίες μικρού μήκους “Polaroid” και “The Wall”. Το σενάριο βασίζεται στην αρχική ταινία και φέρει την υπογραφή του Tyler Burton Smith, συν-σεναριογράφου του video game “Quantum Break” της Remedy. Η ταινία θα είναι μία συμπαραγωγή των Seth Graham-Smith και David Katzenberg, που έφεραν από το παρελθόν και το “IT” του Stephen King, το 2017. Η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η πρόσφατη αναφορά σχετικά με την πιθανή παρουσία των Plaza και Tyree Henry στο cast πρόσθεσε και μερικές πληροφορίες για την ταινία. Το reboot φαίνεται πως θα επικεντρωθεί σε μία ομάδα παιδιών και μία τεχνολογικά-αναβαθμισμένη κούκλα, αν και η νεώτερη επίσημη σύνοψη την παρουσιάζει πιο κοντά στο σενάριο της αρχικής απ’ ότι περιμέναμε.

Μαζί με το επερχόμενο reboot, μία τηλεοπτική μεταφορά του Chucky με 8 επεισόδια βρίσκεται επιπλέον σε επεξεργασία. Περίπου έναν χρόνο πριν και με τίτλο “Cult of Chucky”, η σατανική κούκλα κυνήγησε τα πιο πρόσφατα θύματα της.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.