Κοντοές: «Μέχρι το 10′ είχε κριθεί το παιχνίδι» (video)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιάννης Κοντοές μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, το νέο προπονητή και αποκάλυψε που κρίθηκε το ματς εις βάρος του Απόλλωνα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιάννης Κοντοές μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, το νέο προπονητή και αποκάλυψε που κρίθηκε το ματς εις βάρος του Απόλλωνα.

Που κρίθηκε το παιχνίδι και τι δεν πήγε καλά για τον Απόλλωνα στην Τρίπολη: «Αναμφισβήτητα το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο ξεκίνημα για μας, αλλιώς είχαμε προετοιμαστεί, αλλιώς είχαμε μιλήσει και μπήκαμε τελείως διαφορετικά στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε και ουσιαστικά μέχρι το δέκα είχε κριθεί το παιχνίδι. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε»


Αμυντικά υπήρξε βελτίωση, αλλά στην επίθεση ο Απόλλωνας είχε μεγάλο πρόβλημα:
«Σε κάθε παιχνίδι, βλέπουμε σε κάποιους τομείς βελτίωση, σε κάποια άλλα υστερούμε, είναι λογικό, η ομάδα έχει πολλούς καινούριους παίκτες. Δεν έχουμε ακόμη ένα μόνιμο κορμό ώστε να προσθέτουμε τρεις παίκτες κάθε φορά και αυτό νομίζω μας αφαιρεί το δικαίωμα να έχουμε μια ομοιογένεια και να μπαίνουμε δυνατά από την αρχή σε όλα τα παιχνίδια.


Αν υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας στο άμεσο χρονικό διάστημα:
« Έχουν έρθει πάρα πολλά παιδιά, τα οποία δεν έχουν ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βελτιωνόμαστε. Το θέμα είναι πόσο χρόνο χρειαζόμαστε για να βελτιωθούμε ώστε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.»


Για τον νέο προπονητή, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο:
«Νομίζω ο προπονητής, που ήρθε είναι πιο κοντά στα δικά μας θέλω και στη δική μας ιδιοσυγκρασία, προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα. Δουλέψαμε αρκετά πράγματα μέσα στην εβδομάδα, είχαμε προετοιμαστεί αλλά δεν τα βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, οπότε δεν είναι μόνο ο προπονητής αλλά και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, καινούργιος και παλιός, πρέπει να βάλει λίγο «πλάτη» μέσα στην ομάδα ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.