Σκόνδρας «Το δικαιούμασταν» (video)

Ο Απόστολος Σκόνδρας, εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στην καλή προετοιμασία της ομάδας του γι’ αυτόν τον αγώνα, την παρθενική νίκη στη σεζόν στην έδρα τους, για την εμπιστοσύνη του προπονητή στον ίδιο και τους συμπαίκτες του

Ο Απόστολος Σκόνδρας, εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στην καλή προετοιμασία της ομάδας του γι’ αυτόν τον αγώνα, την παρθενική νίκη στη σεζόν στην έδρα τους, για την εμπιστοσύνη του προπονητή στον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά:
«Κάναμε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Αρης θα είχε την κατοχή και κλείσαμε τους χώρους. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, όπως και ο Αρης έκανε μερικές από δικά μας λάθη όμως. Θέλαμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας και αν και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από μία κόντρα, νομίζω ότι το δικαιούμασταν».
Για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη: «Ολη την εβδομάδα ξέραμε τα ατού του Αρη. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί. Δε θυμάμαι τον Αρη να έχει κάνει κάποια σημαντική φάση και εκτός από το δοκάρι και στο τέλος και τα δυο ήταν λάθη δικά μας και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη».

Για την πίστη του προπονητή τους στην ομάδα: «Σίγουρα ο κόουτς πάντα μας το λέει αυτό, πως πιστεύει σε μας. Θεωρώ πως φέτος είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και φαίνεται αυτό μέσα από τη δουλειά ότι έρχονται και τ’ αποτελέσματα. Εντάξει, δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά παίζαμε με δυο ομάδες σαφώς πιο έτοιμες από εμάς αλλά νομίζω πως σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας και θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Ηδη κάναμε την πρώτη νίκη εντός έδρας και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι την Τρίτη στον Ατρόμητο».


Για τον επαναπατρισμό του αδερφού του Γιάννη και την προοπτική να παίξουν αντίπαλοι:
«Νομίζω ότι το έχω δηλώσει ξανά αυτό. Θα ήθελα να παίξουμε και συμπαίκτες σίγουρα αλλά είναι πολύ ευχάριστο για μένα που γύρισε ο αδερφός μου στην Ελλάδα. Οταν θα ‘ρθει εκείνη η στιγμή ελπίζω να τον κερδίσω. Εχουμε συζητήσει σχετικά εννοείται, τα έχουμε συζητήσει όλα. Εχουμε παίξει σ’ ένα ματς Κυπέλλου που εγώ ήμουν στον Διαγόρα κι εκείνος στον Ατρόμητο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.