Βαλβέρδε: «Το VAR πρέπει να απονέμει δικαιοσύνη»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εμφανώς ενοχλημένος με την αποβολή του Κλεμάν Λενγκλε στην ισοπαλία 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα στο «Καμπ Νου».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εμφανώς ενοχλημένος με την αποβολή του Κλεμάν Λενγκλε στην ισοπαλία 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Χιρόνα στο «Καμπ Νου». Ο τεχνικός των Καταλανών υπογράμμισε πως το VAR θα πρέπει να απονέμει δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως για πρώτη φορά ζητάει «συγνώμη» ο αντίπαλος παίκτης, από τον παίκτη που αποβάλλεται. 

Χαρακτηριστικά, ο Βαλβέρδε δήλωσε: «Εξεπλάγην όταν είδα την κόκκινη κάρτα. Είναι η πρώτη φορά που ζητά συγγνώμη ο αντίπαλος στον παίκτη που αποβάλλεται. Το VAR πρέπει να απονέμει δικαιοσύνη και έχω την αίσθηση πως ήταν λάθος απόφαση η αποβολή. Μπορεί να υπάρχει επαφή, αλλά δεν υπήρξε εσκεμμένο χτύπημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπουσκέτς, ο οποίος τόνισε: «Ίσως υπάρχει επαφή, μπορείτε να το δείτε και στις εικόνες, αλλά η μπάλα είναι στο χορτάρι, είναι μια φυσική κίνηση που κάνει. Δεν είναι σκόπιμη, δεν τον ψάχνει. Ακόμη και ο παίκτης της Χιρόνα ζήτησε συγνώμη επειδή τον έχει χτυπήσει. Το VAR πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά και με τα ίδια κριτήρια. Μέχρι την αποβολή παίζαμε καλά, αλλά με έναν παίκτη λιγότερο ήταν πολύ πιο δύσκολο».

Τέλος, ο Ζεράρ Πικέ από την πλευρά του είχε έντονο διάλογο με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο, για τη συγκεκριμένη φάση στα αποδυτήρια του «Καμπ Νου», μετά το τέλος του αγώνα. Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» υποστήριξε πως ο συμπαίκτης του δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.