Χατ-τρικ της γκάφας και νίκη για Σεντ Ετιέν

Χατ-τρικ λαθών από την άμυνα της Τουλούζ και μεγάλη νίκη για τη Σεντ Ετιέν στο “Μιουνισιπάλ” με 3-2 για την 7η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Χατ-τρικ λαθών από την άμυνα της Τουλούζ και μεγάλη νίκη για τη Σεντ Ετιέν στο “Μιουνισιπάλ” με 3-2 για την 7η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Έκτο σερί ματς αήττητοι οι “στεφανουά” που προσπέρασαν (12) στη βαθμολογία τους “βιολέ” (11). Στο 21ο λεπτό, από γκάφα του Ζουλιέν, ο Ντιονί βρέθηκε απέναντι από τον Ρεϊνέ για να πλασάρει σε κενή εστία και να κάνει το 0-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η απάντηση της Τουλούζ ήρθε στο 55′ μετά από φάουλ του Γκραντέλ και κεφαλιά του Σανγκαρέ, ο οποίος όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με το τρίτο φετινό τέρμα του Γκραντέλ, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων έκαναν ένα ακόμα δώρο στους “στεφανουά”.

Στο 66′, ο Σανγκαρέ γλίστρησε έξω από την περιοχή σε μια φάση που δεν είχε πίεση, ο Σόλνες έκλεψε τη μπάλα και αυτή στρώθηκε στον Καμπελά για το εύκολο γκολ του μεσοεπιθετικού της Σεντ Ετιέν.

Ένα ακόμα απίθανο λάθος του Ζουλιέν στο 75′, καθώς δεν προστάτεψε τη μπάλα, έφερε τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Σαλιμπούρ απλά να αγγίζει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του Ρεϊνέ.

Στο 78′, ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντοσεβί, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-3, όμως η ήττα δεν απετράπη για την ομάδα του, παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Σανγκαρέ στο 89′ (άουτ) και στο 92′ (απόκρουση Ρουφιέ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.