Ξεκουράζει τους βασικούς και πήρε Τουρέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους θεωρητικά βασικούς, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος και συμπεριέλαβε σε αυτή τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους θεωρητικά βασικούς, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος και συμπεριέλαβε σε αυτή τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός παίκτης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έστω ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρολεύκους» με πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, σε μια προσπάθεια να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα από τα εφετινά ματς των Πειραιωτών. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ σε αυτή επιστρέφουν επίσης οι Ανδρούτσος και Νικολάου.

Αναλυτικά, η αποστολή: Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Τουρέ, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν και Μάνος.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.