Δύο κανονιές και… ισοπαλία στο Χίλσμπορο (video)

Αν μια ομάδα άξιζε την νίκη στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Λιντς... αυτή ήταν η φιλοξενούμενη. Οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν καλύτεροι αλλά έφυγαν με το 1-1 από το Χίλσμπορο!

Αν μια ομάδα άξιζε την νίκη στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Λιντς… αυτή ήταν η φιλοξενούμενη. Οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν καλύτεροι αλλά έφυγαν με το 1-1 από το Χίλσμπορο!

Οι δύο τερματοφύλακες – Ντόουσον και Πίκοκ-Φάρελ – ήταν σε καταπληκτική βραδιά! Αυτοί οι δύο ήταν και ο βασικός λόγος που το ματς έληξε ισόπαλο. Ο γηπεδούχος Ντόουσον είχε περισσότερη δουλειά αλλά και ο φιλοξενούμενος Πίκοκ-Φάρελ, τρεις φορές χρειάστηκε να επέμβει και ήταν εκεί! 

Κανείς τους πάντως δεν είχε ελπίδα να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε! 

Στο 45ο λεπτό, ο Ριτς σκέφτηκε «γιατί όχι» και σούταρε από το σπίτι του! Η μπάλα πήρε εντυπωσιακή τροχιά και κατέληξε στο δοκάρι και τα δίχτυα του Πίκοκ-Φάρελ!

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κλιχ βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή της Σέφιλντ Γουενσντεϊ… αμαρκάριστος… έγκλημα! Εκτέλεσε με όμορφο σουτ τον Ντόουσον και έκανε το 1-1. 

Από εκεί και πέρα μόνο η Λιντς απείλησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης! Ανέβηκε στην κορυφή προσωρινά καθώς πήγε στο +1 από την Μίντλεσμπρο! Παράλληλα παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας φέτος την ώρα που η Γουένσντεϊ κράτησε το εντός έδρας αήττητο που πλέον φτάνει τα επτά παιχνίδια! 

Σέφιλντ Γουεν. : Ντόουσον – Λις, Έκτορ, Θόρνιλεϊ – Μπέικερ (Πάλμερ), Πελουπέσι, Μπάναν, Πένι – Ριτς, Φορεστιέρι (Ζοάο), Φλέτσερ (Νούιου)

Λιντς Γ. : Πίκοκ-Φάρελ – Έιλινγκ, Γιάνσον, Κούπερ, Ντάγκλας – Φίλιπς – Χάρισον, Κλιχ, Σάιθ (Φόρσο), Αλιόσκι – Ρόμπερτς 

* Στο άλλο ματς της ημέρας Μπρίστον Σίτι και Άστον Βίλα έμειναν επίσης στο ισόπαλο 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.