«Διαβολικός» κατήφορος!

Σε μια εποχή όπου η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ συναγωνίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι τον κακό της εαυτό, η νίκη της Γουέστ Χαμ στο στάδιο του Λονδίνου με σκορ 3-1 μόνον έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

Σε μια εποχή όπου η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ συναγωνίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι τον κακό της εαυτό με τα όσα απορρέουν μέσα από τις εσωτερικές έριδες και το γενικό κλίμα αμφισβήτησης, η νίκη της Γουέστ Χαμ στο στάδιο του Λονδίνου μόνον έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Κι όλα αυτά σε ένα ματς όπου το «καλησπέρα» έβαλε την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στα σχοινιά!
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζαμπαλέτα ξέφυγε από τα δεξιά, πέρασε στον Φελίπε Άντερσον κι ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Ντε Χέα.
Ότι καλύτερο για τα «σφυριά» που μέχρι σήμερα είχαν δύο ήττες και μια ισοπαλία εντός έδρας στο πρωτάθλημα με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό τους!

Κράτησαν τον έλεγχο στα πρώτα 25 λεπτά, έπαιξαν καλή άμυνα στην συνέχεια και στο κομβικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα είδαν την τύχη να τους χαμογελά παίζοντας ταυτόχρονα ένα σαδιστικό παιχνίδι στην Γιουνάϊτεντ.
 Ο Γιαρμολένκο σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σουηδού Λίντελοφ και διαγράφοντας μια τροχιά στην οποία μόνον θεατής μπορούσε να μείνει ο Ντε Χέα κατέληξε στα δίχτυα του.

Με το 2-0 στην επανάληψη το βάρος της πίεσης έπεσε όπως ήταν φυσικό στους φιλοξενούμενους δίχως όμως να μπορέσουν να αξιοποιήσουν πέρα από τα όρια της φλυαρίας την υπεροχή τους!

Μια υπέροχη απόκρουση του Φαμπιανσκί στο 67ο λεπτό σε προσπάθεια του Φελαϊνί περιόρισε αρκετές από της ελπίδες της Γιουνάϊτεντ για ανάκαμψη.
Σ’ αυτές θέλησε να παρέμβει ο Μουρίνιο αποσύροντας τον Πογκμπά και τον Μάτα αντί των Φρεντ και Μαρτιάλ κι αμέσως μετά η μοίρα έφερε την ελπίδα καθώς ο Ράσφορντ με ωραία ενέργεια μείωσε σε 2-1.
Ήταν φυσικό στη συνέχεια να πάμε σε ένα ματς ανοιχτών πεδίων αφού η Γιουνάϊτεντ ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά και η Γουέστ Χαμ του έμπειρου σε τέτοιες καταστάσεις Μανουέλ Πελεγκρίνι έψαχνε τους διαδρόμους για αντεπιθέσεις.

Ακόμα πιο καθοριστικό από το πρώτου μούδιασμα αποδείχθηκε το 3ο γκολ των γηπεδούχων στο 74ο λεπτό όταν ο Αρναούτοβιτς πέρασε σαν σταματημένους τους κεντρικούς αμυντικούς της Γιουνάϊτεντ σημειώνοντας το 3-1

Από κει και πέρα όλα έμοιαζαν σαν ένα ακόμα επεισόδιο στο μίζερο σήριαλ της φετινής ομάδας του Μάντσεστερ. Φτάσαμε στο 3-1 διότι απλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.

Ο Πελεγκρίνι και οι παίκτες του απόλαυσαν μια νίκη με την οποία η Γουέστ Χαμ ξεκολλά, για την ώρα, από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι αντίπαλοί τους παρέμειναν ακόμα πιο «χλωμοί» κι από τις ανοιχτόχρωμες φανέλες που φορούσαν στο συγκεκριμένο ματς.


Από εδώ και πέρα; Στην προκειμένη περίπτωση μια «διαβολεμένη» σύμπτωση δεν μπορεί να είναι σύμπτωση
!

Το τι θα γίνει, γιατί κάτι πλέον πρέπει να γίνει, δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς… Ίσως τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με την Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα φέρουν κάτι διαφορετικό. Το βέβαιο είναι πως ο συντελεστής πίεσης είναι σε επίπεδο από τα υψηλότερα των τελευταίων ετών!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.